Fixat balkongen! :)

Hej på er alla!

Allt bra med er? Här är det riktigt bra, solen skiner och vi har varit upptagna med annat. Igår kom mormor och hämtade Levi och mig efter jobb. Vi körde till Väla och handlade. Levi gick lite nya plagg bland annat. Men det vi körde dit för, var flytvästar. Köpte två stycken nya flytvästar, som de små kan ha när de åker båt. Det är viktigt men vi hade inte till så små. Nu är det inhandlat iaf, så nästa gång Levi åker båt ska han ha flytväst på. Lovar det kommer en bild ;)

Som sagt har jag haft fullt upp. I torsdags när vi kom hem och pappa var på jobb, så satt jag igång med balkongen. Den har blivit så skitig under vintern. Dags att städa, tänkte jag. Jo det var mer jobb än jag anade men den är FÄRDIG.

Jag började med att tvätta möblerna och ta in dom, sen tvättade jag trägolvet. När det hade torkat var det dags att olja in, med olivolja faktiskt. Riktigt nöjd med resultatet. Här kommer lite bilder.....

Trägolvet sög åt sig riktigt mycket av oljan och det blev toppen resultat och dessutom billigt. Min far som tipsa mig! Han kan sånt! :) haha... Sen fick det blev två kuddar på stolarna, då dom är antingen väldigt kalla eller varma. AJ. Hittade även en lykta i gömmorna som kom till användning. Och till sist men inte minst....... jag har skaffat parasoll! :)

Hittade en billig bordsduk på Rusta och slingan som hänger över räcket. Jag är nöjd! Nu blir det att njuta på balkongen!


Vad tycker ni? :)

Gillar

Kommentarer

izzahbjurek
izzahbjurek,
Så bra det blev! Hoppas att du får en fortsatt bra dag! ♡nouw.com/izzahbjurek
sofiefriden
sofiefriden,
Tackar! 😃 detsamma 💕nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229