Hej alla läsare!

Nu är här tyst i lägenheten, far och son sover. Även hunden sover. Lilleman har varit ganska gnällig idag, varm, trött och inte velat äta riktigt. Han somnade för en liten stund sedan men sover inte så tungt som han brukar göra. Och nu vaknade han.

Back again! Sambon fick ta lilleman, han är fortfarande lite gnällig. Vår lilla bebis, inte lätt att vara liten.

Den första runda bilden, är den första bilden jag lade ut på av min älskling på instagram. Det var väldigt längesedan, över ett år sedan, 27 februari förra året för att vara exakt. Tänk så mycket som hänt sedan dess. Vi har flyttat ihop, vi har flyttat till ny egen lägenhet, vi har varit ute och rest tillsammans & vi har fått vår underbara son, Levi. Och på nyår så friade du till mig & jag sa JA. Vi har självklart våra sämre dagar som alla andra har men oavsett vad så fortsätter vi kämpa, stötta varandra och älska varandra. Du är min och så vill jag alltid att det ska vara. Jag älskar dig så otroligt mycket! Du är en underbar pappa till vår son. Skulle jag få göra om allt igen, skulle jag göra exakt som det är gjort. Du och jag för alltid..!

​Min älskade sambo har nu också skaffat en blogg, där han skriver om vardag, drinktips, recept och massa mer. Kika in genom att trycka här.

Gillar

Kommentarer

johannaomathilda
,
Hej! Du har väl inte missat att vi röstat fram veckans blogg i söndags? In och titta om det var du som vann. KRAM <3nouw.com/johannaomathilda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229