En toppen dag! :)

God kväll alla fina läsare!

Idag har vi haft en riktigt mysig dag. Dagen började med frukost, sen en promenad för att möta morfar. Vi gick till en affär för att förlänga och beställa en telefon till mig. Den kommer på tisdag! YaY!

Efteråt så gick vi och hämtade några saker jag har beställt och morfar gick hem. Vi gick förbi den här underbara utsikten på vägen hem. Levi somnade i vagnen på vägen hem, så när vi kom hem passade jag på att städa. Diska, plocka undan, torka av speglar och skåp, gjorde rent hundens skålar, dammsuga och tvättade golv. Otroligt jag hann med allt!

Och innan lilleman vaknade, snabbade jag mig ut med hunden och passade på att handla på vägen hem. Levi vaknade på vägen hem igen, så vi byta blöja, gjorde mat och åt tillsammans. Macaroner och köttbullar och lite majs. Lilleman tycker om det. Till och med Zeus fick köttbullar!

Efter mat och en timmes lek på rummet, tog vi på oss vinterkläderna igen och begav oss ut till hundgården så Zeus också fick springa av sig och leka. Kastade lite boll med honom men det var för mörkt så han blev av med bollarna. Haha! Och ingen av sötnosarna ville vara med på bild.

Nu sover liten efter lite välling och lek. Ja även vovven sover! :) Så jag sitter här och tittar på Bones. Favoritserien nu! :)

Snart är det Alla Hjärtans Dag, på tisdag för att vara exakt. Det är inte bara alla hjärtans dag för oss. Det är vår 2års dag. Därför har jag ordnat barnvakt och hittat på lite fuffens som sambon inte har en aning om! :) Ser fram emot det!

Vad har ni för planer på Alla Hjärtans Dag? :)

Gillar

Kommentarer

Saraangelicas
Saraangelicas,
Låter som en mysig dag ❤nouw.com/saraangelicas
sofiefriden
sofiefriden,
Det var supermysigt! ❤nouw.com/sofiefriden
Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Vilka fina bilder 😊nouw.com/maddesdagbok_foton
sofiefriden
sofiefriden,
Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229