Hej!

Jag är med i en bloggutmaning i maj som Saramadeleine.se har startat. Vill du vara med? Skriv om ämnet du också. För att komma till utmaningen och se alla ämnen KLICKA HÄR.

21. En nyhet jag aldrig glömmer... är Tsnuamin i Thailand 2004. Jag hade hört lite om det ifrån familj men inte läst om det själv. Människor kom fram till mig i skolan och frågade om jag kände familjen som hade samma efternamn som oss, nämligen Fridén. Jag hade ingen aning om vem dom var då men jag frågade såklart. Min far berättade att det hans kusin med familj. Jag kände inte dessa människor som hade samma efternamn som oss men det var min släkt, jag kände mig ledsen. Ännu mer ledsen att jag inte kände dom, dom var trots allt släkt och jag hade ingen aning vem dom var. Varför kontakten var så dålig vet jag inte. Hemsk händelse! 💔

Det finns så många hemska händelser som man minns utan tvekan. Attackerna mot Paris, London, Stockholm, Syrien, Norge på den ön. Ja det finns otroligt många händelser att nämna. På tal om händelsen i Norge, Utøya så finns det en film om den. Otroligt bra film men hemsk, värd att se.

Vad händer i vår värld? 😥

Deltagare i majutmaningen:

Ida
Jenzel
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie
Mösstanten
Gillar

Kommentarer

Emma
Emma ,
Det var verkligen så fruktansvärt! Minns inte de så jättebra men man blir så ledsen när man ser bilder därifrån
sofiefriden
,
Ja precis 😥nouw.com/sofiefriden
evelinarou
,
Usch, ja det händer massa fruktansvärt i världen 😟 <3nouw.com/evelinarou
sofiefriden
,
IP: 82.99.3.229