Hej alla fina läsare!

Idag är verkligen inte min dag, trött och känner att jag är på väg att bli sjuk plus att jag har tjejveckan. Så jobbigt. Men jag har i alla fall varit i skolan och gjort mitt prov, diktanalys. Hoppas att det gick bra men vi får se när resultatet kommer.

Nu är jag hemma och vi har precis ätit tacos, så gott! Sonen badar nu, han är dunderförkyld och verkar inte vara helt på topp för den delen. Kanske ska vi alla bli sjuka? Hoppas inte!

Min älskling ringer mig när han är på väg hem med sonen från dagis och säger däcket på vagnen är platt. Jag bara: "NU IGEN?" Så himla många gånger det har hänt nu alltså men denna gången kan vi inte pumpa det för luften går ut direkt igen. Så det är bara att leta ny vagn? Sonen är snart 2 år, inte jätteglad för att sitta i vagn, om han inte är trött förstås. Vad ska man göra? Vilken vagn är bra? Den ska inte vara allt för dyr heller för jag tror inte sonen kommer ha vagn så jättelänge till.

Kan ni rekommendera någon? (OBS! Inte med pumpdäck tack) haha..

Ha en fortsatt underbar tisdag!!

Gillar

Kommentarer

Saraangelicas
,
hoppas din dag blev bättre, annars önskar jag dig en bättre dag idag! vad är det för vagn ni har? vissa vagnar går det att köpa nya hjul till. men har ni med pump så bör de gå att köpa ny slang bara! lite billigare än ny vagn! 😊nouw.com/saraangelicas
Frozenvanilla
,
Jobbigt. Hoppas onsdagen varit bra! 😊nouw.com/frozenvanilla
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229