Jag är besviken, arg, ledsen och så trött av arbetsförmedlingen här i Landskrona. Jag har ingen avslutad utbildning, inget slutbetyg och inte velat läsa på grund av att jag inte velat ta CSN lån. Arbetsförmedlingen skickade mig på ett möte hos dom, som handlade om det nya Studiestartsstödet från CSN. Anledningen till att dom tyckte detta passade mig var för att jag uppfyllde villkoren!

Jag skulle börja studera igår och var supertaggad på detta. ÄR fortfarande superintresserad av att läsa upp mina betyg och få ett slutbetyg.

Men CSN skickade ett meddelande till mig om att jag inte uppfyller villkoren för detta. Det p.g.a att Arbetsförmedlingen har svarat på deras godkännande med ett nej. Så nu står jag här, med inloggning till kurserna, jag har köpt böckerna och jag är SÅ REDO. Men arbetsförmedlingen kan inte hjälpa mig att ändra detta, så jag är inte berättigad till studiestartsstöd.

Nu står jag med frågan, kan jag studera med studiemedel från CSN (utan lån delen) och få ekonomiskt bistånd för resten från Socialen? Annars har jag ingen möjlighet att överleva. Imorgon är min första agenda att ringa socialen och fråga. Sista utvägen är att ta CSN med lån delen.

Jag har fixat mina fina växter idag, dom växer och växer. Så nöjd!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
,
Men åhh =( Hoppas verkligen att allt löser sig!! <3 nouw.com/matildaberlin
sofiefriden
,
Tack... 😘 det är riktigt störigt. Men jag hoppas det löser sig. Är så taggad ! <3 nouw.com/sofiefriden
Steffiiie
,
men va jobbigt när du räknat med o få börja plugga o köpt böcker o grejer så säger dem nej. Jag hade blivit helt galen.. Hoppas det löser sig ändå! lycka till 😊 nouw.com/steffiiie
sofiefriden
,
Ja jag trodde ju det var klart eftersom det dessutom var ams som visade mig detta. <3 nouw.com/sofiefriden
Steffiiie
,
jaa förstår det. Jobbigt... 😌 nouw.com/steffiiie
IP: 82.99.3.229