Hej på er!

På fredagen förra veckan kom det post till mig, Hjärtat hade kommit. För er som inte vet så är jag med i en grupp på Facebook som heter Länka med kärlek och Hjärtat är våran maskot. Hjärtat reser runt i Sverige och besöker olika bloggare och hänger med sin värd i några dagar. En riktigt trevlig idé som Kamilla och Mirre kommit på. Och nu har Hjärtat varit hos mig.

Fredagen:

Sonen och jag hälsade Hjärtat välkommet och vi blev glada för vad Hjärtat hade med sig från sin förra värd, Sandra. Tack så mycket!

Hjärtat hängde med sonen och mig till leksaksaffären i stan för att handla present till Ella.

Senare på kvällen gick vi ner i stan igen, denna gången för att köpa film och godis på Hemmakväll. Vi träffade min syster och systerson också och hade följe med dom en bit innan vi begav oss hem. Sonen somnade i vagnen på vägen hem så det blev ingen filmkväll som planerat, utan Hjärtat och jag kollade istället serie.

Lördagen:

På morgonen blev det filmmorgon, sonen, Hjärtat och jag tittade på Lejonkungen och åt lite godis eftersom sonen missade filmkvällen. Vi åt såklart frukost innan. Senare på förmiddagen åkte sonen med sin pappa för att fira honom på hans dag, så Hjärtat och jag tog det bara lugnt och packade in presenten till Ella.

På eftermiddagen kom sonen hem igen, så vi gjorde oss fina för att sedan bli hämtade av mormor som körde oss till kalaset. På kalaset hade vi roligt och busade i trädgården, åt grillad korv och drack en massa saft. Hjärtat var också med men var rätt blyg, så Hjärtat stannade i sonens väska.

Söndagen:

Sonen, Hjärtat och jag blev hämtade utav sonens pappa på morgonen. Vi åkte till backluckeloppis och där fyndade sonen lite leksaker och filmer. Hjärtat hängde runt min hals i min nyckelknippa och studerade alla säljare och köpare. Väldigt spännande!

Efter loppisen så körde vi till Center Syd för att fika, kladdkaka och ett glas vatten. Mums! Hjärtat fikade också.

Hjärtat har haft några trevliga dagar hos mig men nu är det dags för Hjärtat att åka vidare till ställe. Tack för att du kom och besökte mig och min son :)

Ha en fin tisdag allihop!

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
,
Vilken mysig helg du verkar ha haft & superfina bilder 😊nouw.com/sannaevelyne
sofiefriden
,
Kamilla
,
Underbara dagr hjärtat haft med dig och Levi. Det är alltid lika roligt att få läsa inläggen från när Hjärtat är ute på sin Sverigeresa.kamillaskamera.com/
sofiefriden
,
Det var trevligt och ha det här. Det är välkommet tillbaka i framtiden 😊nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229