I måndags var vi på Bakken i Danmark. Här kommer en massa bilder från dagen.

Vi hade precis kommit in på Bakken så jag tog en Selfie med familjen i bakgrunden ;) Och andra bilden är Levi med sin morfar.

Levi fick också tagit en Selfie, haha. Men gud så otroligt att dom hade ett "Puslerum" på Bakken. Det hade jag ingen aning om! Där inne kunde du som småbarnsförälder göra allt från att byta blöja och amma till att värma upp välling/mat.

Vi hade inte med vår hund till Bakken för vi tänkte att det skulle vara fullsmockat eftersom det var löning och DET var det, plus värmen. Så vi ordnade hundvakt istället. Men tyckte det var fräckt att dom hade en "hundebar"! :)

En öl till mig och shots till grabbarna, haha :P

Levi busade både med pappa och morfar och fick åka "karusell", en luftballong som gick fram och tillbaka. Vi tog ingen bild av det, utan filmade bara så jag får lägga upp filmen en annan gång.

Jag och älsklingen åkte Rutschebanen och Vandrutschebanen, så längesedan man åkte karuseller och det var riktigt kul faktiskt. Men vi blev helt våta! Det fanns Air Hockey och jag är CHAMPION, jag vann över min sambo och far! Yay! Min sambo åkte Rutschebanen med min far också och dom krockade med Radiobilerne. Hehe :P

Till slut avslutade vi en fantastisk kul dag på Bakken med en varm choklad! :)

​Tack pappa !

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229