Innehåller affiliate-länkar

Hej allihopa!

Idag vaknade vi riktigt tidigt, eller ja min sambo, han gick upp och tog lilleman och gick ner med tvätten och allt så jag fick ligga i sängen lite extra länge. Gick väl upp runt 07.30 och hämtade kaffe. Var riktigt trött men hade massa disk att diska innan min mamma skulle komma och hämta oss. Trodde vi skulle iväg vid 12 tiden men mamma var riktigt snabb idag, så hon hämtade oss 10.30. Vi fixade till oss och sedan Levi, packade skötväskan och gick ner.

Hans body är från Newbie & jeansen är från Baby by LINDEX.

Vi körde till Center Syd, mamma shoppade lite kläder till Levi. Så himla snällt av henne. Kläderna är från Baby by LINDEX.

Men anledningen till att vi åkte dit var för att Christian skulle köpa ett par nya träningsskor på Deichmann men tyvärr var dom han ville ha slut. Han hittade ett annat par som var riktigt snygga. Jag hittade också ett par träningsskor. Så taggad till att träna nu!!

Dom blåa är mina, de kan du hitta här & de grå/svart/röda är min sambos och dom kan du hitta här. Vi är så nöjda med vårt köp. Jag menar, vad taggar en mer än att man kan gå ut och träna i nya träningsskor!? 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229