Tänk att det redan är AUGUSTI månad. Denna månaden har vi tänkt mycket på, då det är denna månaden som sonen börjar på dagis. Alltså hur kan det vara möjligt? Den 14:e är första dagen och det känns väldigt jobbigt! Det blir säkert bra. Så det betyder även att det snart är dags för mig att hitta ett jobb. (söker nu också, SJÄLVKLART.) Men ändå! Allvaret kommer ifatt nu!

Det har hänt en del på sistone. Vi har varit utomlands, som ni säkert läst och det har varit helt underbart. Vill ni så kan jag skriva ett inlägg om hur det var att resa med en liten..? :)

På tal om den lilla så har han fått 4 tänder uppe och två tänder nere. Han hade feber en kväll/natt men annars inget. Han har varit lite gnällig men heller inget att anmärka. Han är så duktig så! :) Han har fått humör kan jag tillägga. Gud, får han inte som han vill så lägger han sig ner på golvet och "gråter". Så söt!! :)

Karnevalen har också varit, 3 fantastiska dagar med riktigt trevligt sällskap. Levi åkte lite karuseller, jag tog bollar och nallar i klon till honom och vi åt god mat ute. Härligt! :) Jag hade faktiskt barnledigt också, så jag var ute med tjejkompisar på lördagen. Himla trevligt! Vi snackade skit, åkte karuseller och dansade till musiken! YAY!

Nu sover lilleman och jag ska snart joina honom. Vi har inte gjort så mycket idag men min allergi tar kål på mig. Blir otroligt trött av den. Tråkigt! Någon mer som känner igen det?

Vi har iallafall hunnit fixa vagnen idag, hjulet var helt platt. Slangen var helt sönder men anledningen till det har jag ingen aning om. Det blir väl bara så ibland.

Hur har ni haft det dessa dagar? Jag har ju inte varit super aktiv här tyvärr... men men! ;) På fredag så åker Levi och jag till Borås, vi ska hälsa på mina systrar. Ser otroligt mycket fram emot det! YES YES YES! 😘

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
,
Tycker det ska bli underbart med augustimånad, dock ÄLSKAR juli! Så fin du är 😊 nouw.com/alicemalmstrom
sofiefriden
,
Det tycker jag också det ska bli 😊 men det betyder också att sommaren snart är över 😞 tack så mycket och detsamma 😘nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229