Aprilutmaningen, dag 11.

Det är dags att skriva ett inlägg om dagens ämne i aprilutmaningen.

Ett ärr på min kropp.

Jag minns dagen som igår, jag var runt 14 eller 15år. Jag hade riktigt ont i mitt ben och kunde knappt stödja på det. Den dagen gick jag inte till skolan. Jag satt mig ner på toaletten och tittade på mitt ben, jag var jättesvullen uppe vid knävecket. Jag kände lite runtom såret och tryckte till, det kom ut var. Det var MEGA SUPER DUPER ÄCKLIGT.

Jag var jätteledsen, grät och var rädd för jag har aldrig gillat sjukhus eller läkare. Men min pappa ringde och jag fick en tid till vårdcentralen.

Sjuksköterskan kollade och såg att det var en riktigt stor infektion och hon tryckte och tryckte tills allt var hade kommit ut. Till slut var det bara ett hål rakt in i benet så stort som en kula. Fy vad äckligt och ont det gjorde!

Hon hällde på någon vätska på en gasbinda och tryckte in i hålet med en tunn pinne. Sen kletade hon microcid salva runtom och lindande benet med bandage. Det var stafylokocker jag hade, en infektion. Väldigt smittsamt om man inte är varsam.

Jag fick hoppa på kryckor en bra tid och var hos sjuksköterskan VARJE dag klockan 09.00 för att rensa såret och lägga om benet på nytt.

Det slutade inte där, jag fick infektioner överallt, på benen, armarna och även i ansiktet. Det var hemskt! Jag har även ärr i huvudet, inte synligt men man kan känna det.

Det här resulterade i att jag hade 75% frånvaro i skolan, gick på antibiotika och hade feber från och till. Jag hade detta i 5års tid.

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Oj, herregud va jobbigt! 😩nouw.com/tessbjork
sofiefriden
sofiefriden,
Extremt jobbigt ! nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229