Jadå, idag kom den efterlängtade bärbara datorn. Eller ja, så länge har vi väl ändå inte väntat på den. Vi beställde den i fredags. Det har till och med varit helg. Men vi har velat ha en bärbar länge.

Jag sitter faktiskt med den nya datorn och bloggar just nu, den är helt underbar att skriva med. Bra val vi gjort!

Igår spenderade vi hela dagen i Malmö hos svärmor eftersom det var mors dag. Hon hade gjort Vörösboros Borjú pörkölt, Nokedlival, vilket är en ungersk rätt. På svenska är det rödvins kalvgryta med ungersk hemlagad pasta "nokedli". Det är inte första gången hon lagar detta, jag har smakat det många gånger och det är lika gott varje gång. Älskar den rätten!

Vi firade henne med god mat, lite öl och vin. Levi hade på sig finkläder såklart. Och jag hade på mig, min nya fina klänning från H&M, som jag egentligen skulle ha på dopet. (den kom inte i tid)

Idag fixade vi blommor, choklad, lotter och kort till mamma från oss systrar. Jag köpte det och gick till hennes jobb för att överraska henne men hon var på lunch just då så fick lämna det till en kollega. Mamma vann på lotterna, så kul. Underbara mamma!

​Nu är det dags att dricka upp kaffet och gå ut med familjen. 

Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229