God morgon på er!
Jag vaknade för några timmar sedan men har legat och dragit mig i sängen. Ligger nu i soffan istället. ☺️ Har precis hämtat kaffe och tänkte sätta igång lite serie, Designated Survivor. 👌

Sen klockan 12 - 17 är det tvätt som gäller. Fundera på att plugga också, lämnade ju in mitt tredje uppdrag lite tidigare än nödvändigt då jag kände mig klar med det och ville ha helgen fri från press med deadline. Så nu har jag bara uppdrag 4 kvar och muntlig examination sen är jag fääärdig. 😁 Så skönt!

Ska uppdatera CV och personligt brev och skicka ansökningar inom snar framtid 😲

Hur ska ni spendera er söndag? 😊

Köpte dessa kläder i förrgår, älskar dom. Hade faktiskt på mig det igår 😁 både skjortan och kjolen kommer från H&M. 👌

Gillar

Kommentarer

Hej på er!

Vi är precis hemkomna från badhuset, sonen och jag. Vi har simmat, busat och fikat och nu är vi ganska trötta båda två. Han sitter och leker och jag ska plugga, tror jag kommer behöva kaffe. Vilket fall som tänkte jag först berätta lite om Fitchallenge som jag nämnt tidigare.

Jag hörde om detta genom Facebook, såg det på en av mina vänners sida och tänkte direkt att jag ville haka på. Jag fick med min syster också, så vi båda är med. Det hela handlar om att man ska få vägledning till en mer hälsosam och aktiv livsstil.

Fitchallenge är på 8 veckor och den innehåller personlig coach, bodyscanning, livsstilsanalys och optimering av din kostplan. Man börjar utmaningen med att göra en bodyscanning och sen gå igenom vad din kroppscanning säger om dig.

Varje vecka är det 2 träningspass, på 1 timme vardera, tisdagar och torsdagar. Det är massa olika övningar som man gör och träningspassen varierar en del. Man använder bara sin egen kroppsvikt och träningen är anpassad så att den passar alla, träningsgalning eller nybörjare. 😂 Jag tycker att träningspassen är roliga och man kan själv bestämma hur mycket man vill ge, om man vill utmana sig själv eller bara röra på sig. Coacherna är trevliga och får en att vilja fortsätta, att utmana sig själv. Jag är superglad att jag hittade detta och jag kommer fortsätta!

Man får 3 bodyscanning, 1 innan utmaningen börjar, en efter 4 veckor och en när utmaningen är slut, alltså efter 8 veckor.

Min syster och jag började träna 21 maj och har nu varit med i 5 veckor. Det är alltså 10 pass på 1 timme vardera. Efter 4 veckor gjorde vi en mellanscanning. Jag var orolig att mina resultat inte skulle ha ändrats..... det jag var mest orolig över var faktiskt VIKTEN. Fast jag egentligen inte borde men när jag såg resultatet efter bara 4 veckor så var jag otroligt NÖJD.

Första bodyscanningen:

Vikt: 75,3 Kroppsfett: 34,6 % Kroppsvatten: 48,8 % Muskelmassa: 46,8 kg Fysisk rating: 2

Benmassa: 2,5 kg KCAL: 1502 Metabolisk ålder: 45 år Bukfett: 4,5 BMI: 25,7

Mellanscanning: (efter 4 veckor)

Vikt: 76,4 Kroppsfett: 29,3 % Kroppsvatten: 52,7 % Muskelmassa: 51,2 kg Fysisk rating: 6

Benmassa: 2,7 kg KCAL: 1616 Metabolisk ålder: 33 år Bukfett: 3,5 BMI: 26,1

Jag hade gått upp 1 kg i vikt men eftersom jag fått mer muskler så var det inte så konstigt. Att min fysiska rating hade tagit sånt hopp och metaboliska ålder gått ner gjorde mig riktigt glad.

Fysisk rating 2 innebär: Övervikt. Har hög fettprocent och normal muskelmassa.

Fysisk rating 6 innebär: Normal + Har normal fettprocent men lite högre än normal muskelmassa.

Den metaboliska ålder förstår ni väl själv 😄 Jag är 32 år så att min kropp var som en 45 årings kändes förjävligt att höra.... 😂 nu är den nere på 33 år och det kan jag acceptera! 😃

Ser fram emot att se mina resultat efter 8 veckor! 💪

Det bästa av allt är att man har roligt när man tränar, man tränar tsm med många människor, igår var vi ca 35 på träningen. Ibland mer, ibland mindre. Min motivation som varit borta så länge kom tillbaka efter första passet, jag trivs så bra med denna träningen. 👌😀😀😀😀

Gillar

Kommentarer

God förmiddag!
Idag gjorde jag för en gångs skull som planerat, jag pluggade på morgonen. Vi åt frukost, äggmacka och kaffe/vatten. Mums!

Igår var vi i Helsingør, Danmark. Det blev en heldag faktiskt, mat, god dricka, bus och lek samt shopping.

Först blev det fynd till sonen från H&M, 4 plagg. 2 skjortor, 1 t-shirt och 1 tjocktröja.

Priset var 350 kr men jag betalade endast 160kr för allt. 👌

Dessa fina har jag köpt innan, en svart nedtill och vit upptill. Och en helt mörkblå. Jag älskade dom men första gången jag använde den svart/vita så fastnade jag i en nyckel på min mammas balkong och drog i sönder hela. 😥 Buhu!!

Dessa 3 som jag köpt nu betalade jag 300 för. 100kr/styck. Hoppas bara att dom är lika snygga på som de andra har varit. 😲🤔

Nej nu efter att man plugget 2 timmar och skrivit 2 sidor så tänkte jag gå ut en runda och bland annat handla hem lite.

Vi hörs sen! 😊

Gillar

Kommentarer