God kväll

Nu har vi precis kommit hem. Hade följe med syster ner i stan för att gå inom på Hemmakväll.

Vi mötte upp med sonens pappa för att äta kebabtallrik innan vi skulle se på majbålet. Men vet ni vad, vi missade det. Vi åt gott och sonen sov så det var inte riktigt lönt heller. SÅ inget majbål detta året men Valborg blir firat med kebabtallrik, film och godis. Mums!

Annars har det varit en bra dag på förskolan, vi hade vattendag, lite roligt byggda banor så man ser hur vattnet åker, aqua play och grillad korv till middag. Riktigt mysig dag!

Sonens förskola hade ätit hamburgare idag.

Gårdagens ämne:
Det talas om aprilväder, har du märkt något sådant?
ABSOLUT, varmt, kallt, regnar, sol, regn och sol igen. Vädret kan inte riktigt bestämma vad det vill. Men vi vill ha värme och sol 😎

Dagens ämne:
Valborg ikväll, kommer du titta på någon majbrasa?
Jepp, det var ju planen men så blev det inte. Trodde inte det skulle vara över så snabbt och att vi skulle ha tid att gå dit. Men när vi var på väg dit, var alla andra på väg hem 😂 Sånt är livet, ibland hinner man bara inte 😋

Var du och titta på något majbål? 😊

Trevlig VALBORG 💓

Gillar

Kommentarer

God kväll

I morse gick vi upp sent för att vara oss, runt åtta. Sonen tjatade om att få gå till förskolan, jag förstår honom eftersom vi varit hemma förra veckan. Efter allt tjat så kollade jag fel på tiden och lämnade sonen på förskolan och kom en timme för tidigt till min APL-plats. Men det gjorde inte så mycket, fick sluta 17 istället för 18. Efter att jag slutat cyklade jag hem, blev hämtad av sonen och hans pappa för att äta på Burger King.

När sonen och jag kom hem byggde vi tågbana, lekte och tittade på Lejonvakten. Nu ligger han och sover här i soffan bredvid mig och jag kollar på Bridget Jones Dagbok. Faktiskt en ganska bra film.

Nu ska jag titta färdigt på filmen sen blir det sängen för min del också. Imorgon är det dags för att fira Valborg, mer om det får ni veta i ett annat inlägg. Ha en fin kväll :)


Gillar

Kommentarer

God kväll !

Sonen är hemma igen, vi har tittat film, badat, myst och myser fortfarande. Vi ska göra oss redo för sängen om inte allt för länge. Han har haft två roliga dagar hos sin pappa, dom har varit och kollat på bilar och lekt på Leo's.

Nu kör vi några dagars ämne.

Senaste gången jag fikade var nog här hemma med min son och min far. Vi brukar ta en fika tillsammans efter förskolan och speciellt om morfar har hämtat L på förskolan. Jag minns inte exakt vilken dag det var.

Vardagslyx för mig innebär en massa olika saker, som att hämta sonen tidigt på förskolan så vi kan hitta på något. Spela fotboll på gården eller titta film tillsammans. Det är också att få vara ute mycket, som en heldag på Gråen, det är bästa vardagslyxen, speciellt om våra nära och kära är med. Att bara få vara, njuta av livet. Man ska njuta varje dag, vara tacksam för det man har.

Som i lördags, min syster och jag tittade film och gottade oss med otroligt god ostbricka. Det är också vardagslyx! 😍

Vad är vardagslyx för dig?

Gillar

Kommentarer