Hejsan alla fina läsare!

Levi har fått lite nytt i sin garderob. Jag var på Ullared för några veckor sedan och hittade inte jättemycket till honom men köpte ett par jeans men dom är lite små så jag bad en kvinna från Landskrona som ändå skulle dit, att shoppa lite till mig. Köpte bland annat 2 par av dom jeansen och 3 tröjor. Super TACK till dig Christina!! :) Det är faktiskt inte första gången hon handlar till mig heller ;)

Sen idag har vi varit i stan och kollat lite, hittade en halsduk till Levi och en pyjamas. Pyjamasen har han på sig nu och sover så den får ni se en annan gång ;) men gud så kul det är att shoppa till vår lilla pojke!

​Vart shoppar ni till era små liv? :)

Gillar

Kommentarer

Godmorgon  alla fina läsare! Igår var vi i Malmö och hälsade på dessa underbara ungar och deras mamma. Riktigt längesen vi sågs och det var så himla trevligt. Jag och Levi åkte dit tidigt, vi blev bjudna på kaffe och frukost. Så gott!
Sen fick barnen leka tillsammans. Kul att se de små leka. Man undrar vad som försiggår i deras små huvud.... Levi och Leia skulle ha samma leksak, den gick fram och tillbaka mellan dom. Så sött :)
Tiden har gått så fort, lille Lion har blivit stor pojke :)

​Tack för en underbar dag Lina & barnen 😍

Gillar

Kommentarer

Godmorgon alla fina läsare!
Idag ska vi upp tidigt igen och tvätta från 07.00 - 12.00 och förhoppningsvis hinna med och städa lägenheten. Sen har vi lite andra ärende också.

Igår var vi på Tycho tillsammans med min far och tog en öl och en efterrätt. Middagen åt vi hemma, sambons berömda spagetti och köttfärssås ;) Här är bilder från igår. .. .
Även från kvällen när vi var hemma, Levi och Zeus på filten på golvet och myser innan läggdags :)

Vad ska ni hitta på för kul idag? :)

Gillar

Kommentarer