Hej alla läsare!

Idag har vi varit iväg med bussen, hela vägen till Center Syd. Jag, sambon, lilleman och hans kusin E. Jag köpte ett par nya mörkblåa skor, en t-shirt & en riktigt snygg tröja. Ni ska få se den på en dag! Det är super härligt när det är REA. Sambon köpte en skjorta, som var riktigt snygg på. Vädret har inte varit något vidare idag, regnat hela dagen.

Vi har haft Levi's kusin här på besök länge, hela förra veckan men inte i helgen, då var han hos mormor. Och tre dagar denna veckan, riktigt trevligt. Imorgon ska han vidare till sin faster och hälsa på. Vad vi ska hitta på imorgon har jag ingen aning om.

Lite morgonbus med pappa & lite mys med kusin E.

Hur har er dag varit & vad har ni hittat på? :)

Gillar

Kommentarer

God kväll alla läsare!

Ja, idag har vi varit på BVC för 4 månaders kontrollen. Levi växer som han ska, 64cm lång och vägen hela 6275. Han har börjat äta gröt på morgonen nu också, med banan i. Måste säga att jag är riktigt glad för att han är så duktig som han är och ta i trä, han har inte varit sjuk än. Inte ens efter 3 månaders vaccin. Men den dagen kommer såklart också.

Levi's kusin E kom hit igår igen och vi kollade på fotboll, Ungern - Belgien tillsammans. Morfar också. Tyvärr gick det inte som vi hoppats på, Ungern förlorade 0 - 4. MEN dom spelade otroligt bra och Belgien fick kämpa för sin vinst. Ungern första förlust ju... Nu vet jag inte vem jag ska heja fram i EM. Sverige är ute och Ungern är ute.

Efter BVC idag så gick vi till Spiggens och handlade hundmat, bara 12kg att dra hem. Sen blev det Willy:s för att handla hem mat till oss. Sambon lagade sin berömda spagetti & köttfärssås. Just det, Zeus fick en ny leksak också, så vi har varit på gården med honom och lekt. Nu sitter sambon och spelar med min systerson. Men snart ska vi se film :)

Hur har DIN dag varit? :)

​Så liten vår pojke var här. Han växer för snabbt.

Gillar

Kommentarer