Hello! Idag har dagens timmar bara flugit förbi. Helt otroligt som tiden gått. Känns som att jag precis gått upp men men.. dags att fixa middag snart. Lilleman har precis badat och fått på sig sin pyjamas, måste sova lite innan vi ska ut. Ja, för vi ska faktiskt ner och kolla på när de tänder bålet. Första bålet med lilleman men tror han kommer sova när vi är där. Han brukar somna mellan 20-21 varje kväll... och ta i trä! vakna runt 05.00.

Här kommer lite erbjudande för Maj månad. Det gäller till den 31/5 så passa på att fynda. Det är bara att kontakta mig om ni vill beställa något :)
Jag skickade iväg min första beställning idag, riktigt kul.

Ge det en chans!
Varför? För att....
- Vi använder endast de finaste naturliga eteriska oljorna & tillverkningsingredienserna.
- Varje ljusform avger olika mängd doft, från milt doftande till rikt parfymerade.
- Vi använder en egen blandning av högkvalitativ naturlig vax och livsmedelsklassificerad parrafin som är speciellt utformad för att leverera den bästa doftupplevelsen och prestandan.
- Det är 6 månaders garanti.

Ha en toppen Valborg! :)

Gillar

Kommentarer

Hej allihop! :)

Igår var jag på ett PartyLite Event i Folkets Hus i Landskrona tillsammans med mina 5 gäster. Tack för att ni följde med! Det var superkul att deltaga i detta eventet. Vi var över 100 personer & det visades upp helt otroligt fina ljus och ljushållare från Sommarens Katalog 2016.

Ledarna berättade om Sommarkatalogen och så kunde man gå runt och kolla på alla fina ljushållare och lukta på alla nya goda dofter. Man kunde också köpa lotter och vara med i utlottningar av massa fina ljus och ljushållare. Och ta en kopp kaffe och kaka. Sen kollade vi i katalogerna och hjälpte våra gäster med beställningar. Hur kul som helst! :)

De som gjorde beställning på plats fick med sig en liten gåva hem, 2 styck teljus i sommarens dofter. Och en av mina gäster vann på lotteriet, ett fint ljus att ta med sig hem.

Till våra ljus används endast de finaste naturliga eteriska oljorna och tillverkningsingredienserna. Varje ljusform avger olika mängd doft, från milt doftande till rikt parfymerade. De innehåller en egen blandning av högkvalitativ naturlig vax och livsmedelsklassificerad parrafin som är speciellt utformad för att leverera den bästa doftupplevelsen och prestandan. Och du har 6 månaders garanti på det du köper! :)

Varför inte prova på att vara värd/värdinna & ha ett ljusparty hemma?? Bjud in familj, vänner och bekanta. Du kommer INTE ångra dig! Dessutom får du, som värd/värdinna 20% av summan de säljs för på partyt, att handla för. Hur bra är inte det liksom? :)


Gillar

Kommentarer

Hej! :)

Idag väckte lilleman mig klockan 05.00 vrålhungrig. Inte så konstigt då han somnade vid 21.00 tiden och har sovit sedan dess. Gick upp och gjorde kaffe och tänkte det inte var lönt att somna om då lilleman var superpigg...... ja, när jag blivit pigg så somnade han såklart. Finaste!

I söndags fick Levi ett par Ralph Lauren skor av sin farmor och jag var bara tvungen att prova dom på honom, dom passar perfekt och är SÅ SÖTA :) Tack farmor ;)

Han har börjat sprattla riktigt mycket och sagla. Så kul att se hur han utvecklas dag för dag. Nu har han somnat så jag ska passa på att fixa lite till. 

Han en underbar kväll :)

Gillar

Kommentarer