God kväll

I morse gick vi upp sent för att vara oss, runt åtta. Sonen tjatade om att få gå till förskolan, jag förstår honom eftersom vi varit hemma förra veckan. Efter allt tjat så kollade jag fel på tiden och lämnade sonen på förskolan och kom en timme för tidigt till min APL-plats. Men det gjorde inte så mycket, fick sluta 17 istället för 18. Efter att jag slutat cyklade jag hem, blev hämtad av sonen och hans pappa för att äta på Burger King.

När sonen och jag kom hem byggde vi tågbana, lekte och tittade på Lejonvakten. Nu ligger han och sover här i soffan bredvid mig och jag kollar på Bridget Jones Dagbok. Faktiskt en ganska bra film.

Nu ska jag titta färdigt på filmen sen blir det sängen för min del också. Imorgon är det dags för att fira Valborg, mer om det får ni veta i ett annat inlägg. Ha en fin kväll :)


Gillar

Kommentarer

Jessicaburman
,
briget jones dagbok är ju rolig faktiskt 😃 finns ju tre filmer av den , jag tycker nästan den sista filmen var bäst 😊 <3nouw.com/jessicaburman
Hannas krypin
,
Skoj att han längtar till dagis. Så var mina barn också. De ville inte vara hemma, mycket bättre att vara på dagis. Tyckte barnen alltså, haha. Skönt att du fick sluta tidigare. hannafialotta.blogg.se
IP: 82.99.3.229