Hej alla läsare! Igår hade vi en fullspäckad dag. Först iväg och fixa Sverige t-shirt och shorts till Levi medan pappa var på Gråen och hjälpte min far att gräva och annat. Sen hem och tvätta från 12.00 - 17.00 och städa och göra sig klar mellan varven. Sen kom min far hit och vi åt middag som sambon hade lagat, fläskfilé, pommes och pepparsås. Hur gott som helst!

17.30 var vi redo att gå ner mot stan, vi hade bokat bord på Oleary's. Fotboll Ungern - Portugal 18.00 och det var en riktigt spännande match. Ungern spelade fantastiskt! Men matchen slutade 3 - 3. Det kvittade egentligen för Ungern var redan vidare. Så härligt! Restaurangen var rätt så tom men runt 20.00 började folket dyka upp. Sverige skulle spela 21.00 och det blev fullt i restaurangen. Lilleman somnade så vi bestämde oss för att stanna första halvlek sen dra hemåt och se resten hemma. Tyvärr åkte Sverige ut men men..... var en helt ok match. Här kommer massa bilder från igår.....

Levi blev 4 månader igår så min far kom på idén att skriva där bak på Sverige tröjan "LEVI 4 MÅNADER" för att en dag när han blir lite större, ska han få den av sin morfar. Så gulligt. Men det slutade med att det stod på allas tröjor.

Hela familjen på första bilden, sen pappa & son. Sen min far på 3:e bilden. Bild nummer 4 där är både far och son helt inne i matchen mellan Ungern och Portugal. Så söta :)

Levi älskar pappa bus på morgonen!

Nu har vi precis ätit frukost, diskat och städat lite så vi ska göra oss klara och packa och bege oss till Gråen för grillning och njuta av det fina vädret. Sen imorgon bär det av till Billeberga, hem till mor och fira midsommar.

​Ha en underbar dag :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229