Godmorgon!
Vaknade redan vid 6 idag, inte alls trött och inget tryck i huvudet. En lättnad faktiskt! Det var ett tag sedan jag vaknade och kände mig som människa, har ju varit dålig ett bra tag. Fick skippa skolan både tisdag och onsdag på grund av smärtor i magen och huvudet. Idag ska vi till Medicinhistoriska museet i Helsingborg med skolan, ser faktiskt fram emot det. :)

Igår hämtade morfar sonen på förskolan, sen cyklade dom och tömde båten på vatten och sen kom dom hem. Vi år lite middag, lekte sen körde morfar hem igen. Sonen och jag gick en promenad på kvällen med Ankan, eller ja sonen somnade faktiskt i vagnen. Väldigt tidigt och sov hela natten. Tror det har varit en omställning att gå till förskolan igen. Först lediga, sen sjuka så han har inte varit där på länge. Plus att hans pedagoger har slutat och vi får börja om från början med personal. Jobbigt, han har varit ledsen vid lämning. Vi ger det några veckor och se hur det går. Annars funderar vi på ett byte.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra vid mig medan sonen äter frukost och tittar på Lejonkungen. Sen får vi cykla till förskolan och lämna honom innan Ankan och jag ska ta tåget. :)

Ha en underbar dag ! 🌸

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Skönt att höra att du vaknade upp och mådde bra utan värk, kanske inte hängt med riktigt men har du ofta problen med det? 🥰nouw.com/annaasvensson
sofiefriden
,
Nej inte alls som deSAS två veckorna, det har varit extremt men ja jag har mycket problem med smärta i magen och sammandragningar vid mens 😢nouw.com/sofiefriden
sweetwords
,
Ohh vilken nostalgi älskade Lejonkungen som liten =D, han ser väldigt inne ut i det =Dnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229