Alltså seriöst. Dog typ när jag såg detta! Vid cirka 2:10. Alltså SERIÖST!


BJÖRN GUSTAFSSON! Med Melissa McCarthy, på riktigt!!! Så häftigt att jag inte orkar.

(Nu orkar jag inte med min reaktion längre heller, men tyckte verkligen att det var jätte ballt​)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åh vad jag är dålig på att uppdatera. Blir så fort lat och uttråkad av bloggandet. Men NU vet ni! Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från London! Jag åkte dit dagen innan nyår och kom hem den 4e, så var iväg några dagar. Men eftersom jag redan varit där en gång innan så var nästan all sightseeing klar, så det blev inte alls lika många bilder tagna som förra gången..... Plus att de är tagna med en iPhone. haha.…


Så. Ja. Vi stod helt fel på nyår och missade alla fyrverkerier, så har inga bra bilder på det heller. MEN MATEN VAR JÄÄÄTTTEEEE GOOOOOD! Garfunkels in my heart.

Likes

Comments

Så åter igen så måste jag förklara hur mycket jag gillar pinterest, och jag kan inte låta bli att lägga upp några utav de bilder som inspirerat mig!

Likes

Comments

Okej. Måste bara säga att JAG VILL HA ETT PAR VITA AIR MAX. Alltså hur snygga är de inte egentligen, passar till det mesta nästan? Jag har redan ett par med blandade färger hemma som jag köpte i Italien, och jag har inte hittat ett par likadana någon annanstans. Det är helt okej också!

Likes

Comments

Min Fredag var faktiskt lite tråkig. Var på ett seminarie på Arbetsförmedlingen då jag efter denna termin tänkt börja jobba lite smått, eftersom jag inte vet vad jag vill plugga till så är det bättre att jobba och få pengar medan jag försöker klura ut det viktigaste beslutet i hela mitt liv! Tänkte jag.

Efter det åkte jag och handlade de sista julklapparna (SKÖNT). Är inte som andra och tycker det är roligt att köpa julklappar, bara jobbigt. Tur att man får kvitto osv, avskyr när man är osäker på om personen kommer gilla det man köpt.

Sedan så fick jag en god pepparkaksmuffins som min bror gjorde igår. Gott! (HAHA EN...........YEAH RIGHT)

(Ja, jag hade redan hunnit ta ett bett innan jag kom på att jag kanske skulle ta kort på den​)

Likes

Comments

www.pinterest.com/sofiefurusater

Kommer idag återigen med lite inspiration från pinterest (min nya favorit sida). Skaffade det förra veckan och är helt fast! LOVE IT!​

Likes

CommentsDet känns ganska intressant att blogga på Nouw. Har seriöst aldrig gillat nattstad. fjortis. Men nu, med ett nytt namn så känns det väldigt mycket mer roligt, trots att det i grunden är detsamma.
Jag har säkert bloggat med varenda bloggplattform som finns, men aldrig lyckats stanna kvar eller hålla igång bloggandet. Blir så uttråkad. Men skall ge detta ett försök!
Så idag har jag varit i skolan! Läser filmvetenskap på GU. Fortsättningskursen. Det är ganska intressant! Men efter det så var jag hemma, medan min bror bakade cupcakes (i know! Lyx). Kollade på hela USA bakar, och nu ska jag sovaaa.
(Min brors luciatåg från i fredags! Så duktiga)

Likes

Comments

Varför kan inte jag blogga? Varför tycker jag att det är så extremt svårt att skriva vad jag vet att andra kan läsa? Jag är förmodligen inte ensam om att känna så här, att aldrig veta vad jag skall skriva eller lägga upp för bilder. Det handlar om rädslan för att skriva fel, lägga upp fel bild, inte få uppskattning för det man gör. Det handlar om dålig självkänsla. Men hur kan man då blogga med självkänsla? Utan att vara rädd för att det man lägger upp inte är tillräckligt? Ska man bara skaffa självkänsla, strunta i vad andra säger och tycker? Det kanske inte är så lätt som det låter. 

Likes

Comments