Jeg har kun været i England i 4 dage og er absolut forelsket! Min klasse og jeg rejste i torsdags, den 8. februar kl. 21.25 og ankom derfor først til vores hotel Courtyard by Marriott London Gatwick Airport ved midnatstid. Til trods for den korte flyvetid, var vi alle trætte da vi ankom til hotellet.

Vi tilbragte de første 3 dage i London som turister - vi besøgte Houses of Parliament, tog billeder ved de røde telefonbokse, gik en tur i Hyde Park og fik selvfølgelig shoppet lidt - dog har vi alle begrænset os, vil jeg mene. Det skyldes nemlig, at vi til september rejser 3 uger til USA.. - men det fortæller jeg mere om, når vi nærmer os.

Jeg har fået købt mit et par fine Isabel Marant støvler, lidt makeup og tøj - min primære udgift er dog maden haha.

Lige i øjeblikket, sidder jeg hos min værtsfamilie i Brighton, hvor jeg skal tilbringe de næste tre uger. Klassen er delt op i små to- eller tremandsgrupper, og disse er fordelt ud over Brighton. Imens vi er her skal vi gå i skole i to uger på Greater Brighton Metropolitan College og vi skal derudover hver især en uge i praktik hos en virksomhed i Brighton. Det hele er en smule overvældende og man er enormt træt om aftenen - men det er en rejse for livet og jeg er så taknemmelig for at have fået denne mulighed.

// Sofie

Likes

Comments

Velkommen til sofieewaldchr

Jeg glæder mig så meget til at komme i gang!

Jeg vil her på bloggen skrive om mig selv, mode, musik, træning, rejser og meget mere.

Jeg håber, du har lyst til at følge med i mit liv - som er fuldt af spontanitet og samtidigt er som alle andre 17-åriges liv.

Mange knus

Sofie

Likes

Comments