Header

He, hoppas ni har en jättefin lördag kväll. Jag har börjat min lördag i stallet, sedan åkte jag hem och har sedan dess myst med sambon. Vi var hem till mor & far min en sväng och hälsade på, men sedan åkte vi hem för lite tacos. Vi har kikat på film och sitter just nu och kollar mello! Ikväll 23.15 ska jag och tobias syster gå och kolla på nya fifty shades filmen. Ska bli så kul. Har verkligen sett fram emot att se den filmen.

Imorgon har vi inte så mycket planer för dagen, vi ska mest bara vara hemma och pyssla lite. Det är skönt när man har ledig helg.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Fredag idag, och åh vad denna vecka gått sakta. Jag har jobbat hela veckan fram till idag då jag är ledig tills på söndag. Igår fixade jag nya lampor på bilen ( eller rättare sagt, Tobias fixade nya lampor).. Mina helljus är så himla dåliga, men nu ser jag iallafall något i mörkret ;)

Idag har jag tänkt att städa här hemma samt åka till stallet och rida Sune. Ikväll är det leksand på tvn så då ska jag och Tobias bara mysaoch äta gott. Jag har typ bara jobbat kväll denna vecka så vi har knappt sett varandra på ett par dagar. Imorgon är iaf det födelsedags fest för emma på kvällen, vi ska ut och äta, Mysigt!

Nej nu ska jag göra mig klar och åka en sväng till stallet. PUSS!


Likes

Comments

​Jaha, nu har jag varit borta ett tag igen, men nu så jäklar har jag gett mig f*n på att börja blogga igen. Jag tycker det ju är superkul. 

Hoppas ni är lika taggade! 


Likes

Comments

Instagram@sofieenvall