Header

Dom senaste två dagarna har jag legat inne i stugan och plöjt genom första säsongen av game of thrones, varit riktigt pissväder.
Men idag kära vänner så har det varit strålande sol hela dagen, så idag har vi cyklat hela hela dagen. Det har varit en riktigt toppen dag!

Imorgon ska det också bli bra väder, sen ser det ut att bli regn hela nästa vecka. Håller tummarna för att vädergudarna ändrar sig och ger oss mera sol

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom upp till Åre runt halv 11 igår morse, killarna drog sig ut i backen och själv hoppade jag back i bussen och sov. Var mer död än levande efter att inte ha sovit någonting under natten och lyssnat på Svenska spökhistorier - Familjen på vägen upp när jag körde. Läskigt när man körde på tomma vägar haha.

Idag hade jag tänkt ge mig ut, men det spöregnar så vi ligger i soffan allihop istället. Känns inte superhetsigt att ge sig ut, eftersom vi är här i TVÅ veckor iår. Woho

dåligt med packning har vi inte med oss iallafall, tömt hela lägenheten haha

Likes

Comments

Idag är det fredag och första semesterveckan har passerat. Så himla skönt!!! Är verkligen i stort behov av semester, måste varva ner. Såhär har första semsterveckan sett ut iallafall.

Lilla prinsen kom ju för prick en vecka sen, 7e Juli. Han är det finaste jag någonsin sett, jag är lycklig lottad som får vara hans gudmor

Träffade upp saknade babes på Tzatziki för middag, det var på tiden!!

Jag tog med mig Fia hem en dag och mös med hästarna, mysdeluxe

så firade vi såklart att det var semester, det får man ju inte glömma. Och inatt drar vi till Åre, det är balsam för själen det.

Likes

Comments

Likes

Comments