Header

Vill börja blogga igen. Varför är lite oklart. Har det med våren att göra? Är det bara ett infall? Jag kanske mest är uttråkad eller har alldeles för mycket att göra för att kunna fokusera på skolan.

Saknar att kunna bildbomba och få skriva av mig emellanåt men det känns så ovärt om jag ändå inte kommer kunna hålla upp bloggen, mest för min egen skull. Hmm, vi får se vad som händer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft lite dålig motivation till det mesta och vart så himla nervös senaste tiden så jag skrev en kom-ihåglapp och satte upp på väggen igår kväll. Nu jävlar.

Likes

Comments

Har inte tagit några bilder de senaste dagarna. Oklart varför då jag i vanliga fall brukar ta på tok för mycket bilder. En av anledningarna är ju för att VÄDRET SUGER. Det är plusgrader och där det inte är snöslask är det störtfloder av vatten. Detta blev jag väldigt varse om då jag satte på mig gympaskor imorse när jag gick till curlinghallen (innan det började regna). Det var inte jättekul att gå till skolan sen. :-)) Det ska frysa imorgon och då lär det ju bli isbana i hela stan. Lovely. Varför kunde det inte bara hålla sig kallt?

Skolan flyter på, hade prov idag och det gick dåligt. Jaja, tänker låtsas som ingenting tills jag får tillbaka det i alla fall.
Annars då? Hade sponsormöte idag med laget och jag blev superpeppad och ännu mer nervös inför december då Elitserien och JSM står på schemat. Gäller att tekniken sitter nu (note to self: fixa outhanden!!).

Bilden är från förra året i brist på andra bilder

Likes

Comments

Tanken var att jag skulle gymma ikväll, men jag glömde mitt gymkort på skolan så det blev inte så mycket med det. Temperaturen har krypit ner till runt 10-sträcket och jag inser att det var kallare än vad jag minns det. Men jag älskar vintern så det är inga problem. Måste dock införskaffa ett par vinterskor då jag insåg den hårda vägen att mina ofodrade Martens inte är tillräckligt varma och att skoterstövlarna kanske inte är jättefashion att gå runt med på skolan. Den stora frågan är då bara vad för skor jag ska ha. Tar det en annan dag.

En till sak ang att det blivit kallt: Har fått världens julkänsla och jättepanik över julklappar?? Lyssnar på julmusik och vill öva på juldansen från Mean Girls och jag är redo för glögg och lussekatter. Har även nördat pinterest (mason jar-bilden är därifrån) som värsta american housewife'n hela dagen. Jag är snart redo!!

Speaking of American och allt vad det innebär så kan jag meddela att jag känner stark ångest över presidentvalet som tar plats imorgon. Får ont i magen och vill impulsivt hålla för öronen och blunda. Hoppas på det bästa.

Nu ska jag ut och promenera en sväng i kylan. See ya!

Likes

Comments

Ibland orkar man inte skriva helt enkelt, inte för att man mår speciellt dåligt. Tvärtom kanske.
Det har hänt mycket sen sist jag skrev. Har vintrat stugan. Löven har blivit gula och jag gick på höstmarknaden i Åre med Malin.
Vi har fått is i curlinghallen. Jag har gått i skolan och insett att spanska inte är mitt starkaste ämne. Sett Kent. Jag har tränat. Tränat en hel del faktiskt.
Det har gett resultat. Vi vann hela grejen i både Härnösand och Oslo. Vem kunde tro det? Nu tusan ska ni få se.
Har sovit i den skönaste sängen på länge och ätit en av de godaste hotellfrukostarna på ännu längre. Har fått resa med mina bästa vänner. Löven har lämnat träden och jag har återigen blivit påmind om hur vanligt psykisk ohälsa är och hur lätt man kan gömma det. Jag har handlat second hand och haft klimatångest. Den första riktiga snön föll idag och jag mådde bra. Jag mår bra. Skönt.

Likes

Comments

Flydde verkligheten med massor av läxor och åkte till Höga Kusten och stugan över helgen. Skönt var det, mår bra där.
Jag har lyssnat på havet och gått i skogen och plockat både lingon, blåbär, morötter (inte i skogen då hehe) och kantareller. Mest lingon.
Nu är jag hemma och en idrottsvecka aka en vecka utan lektioner(!!) väntar. Dock är jag supersnorig så vi får se hur det går.

Likes

Comments

Sitter i soffan i Linnéas lägenhet och är lite hes efter en kväll full med Singstar. Har stått på is för första gången denna säsongen. Var jättenervös innan att det skulle göra jätteont i knäna men gjorde knappt ont alls. Alltså lajf!!

Åkte både buss och tåg på vägen hit. Buss gick väl bra (förutom att den var proppfull). Och jag åt en supergod (och mättande!!) sallad från Vezzo vilket gjorde resan betydligt bättre! Att åka tåg gick bra enda tills jag skulle kliva av och tåget började rulla ut från stationen innan jag hunnit kliva av. Fick panik och ropade åt en av konduktörerna att jag skulle av och de var tvungen att ringa konduktören som fick stanna tåget. Så då fick jag släpa min väska genom hela tåget längst bak så jag kunde kliva av på plattformen. Kunde gått riktigt illa om inte tågkonduktören varit så snäll. Shoutout till honom<33333

Under resan började jag läsa Harry Potter and the Cursed Child. Läste ungefär en tredjedel och den är sjukt bra hittills (även fast jag blev lite upprörd när jag läste den då karaktärerna är så himla dumma, hahah)!

Nu blir det nattcurling!!

Likes

Comments

1 September. Känns inte som det, alldeles för varmt ute. Lajfet i skolan flyter på som det ska. Vi har börjat ha riktiga lektioner och fått våra skoldatorer. Klassen känns bra!!
Inga läxor än och jag börjar bli lite stressad för det känns som lugnet före stormen.
Imorgon är det inga lektioner(!) utan introducering av träningsdagbok och fystest på gymet med curlinggruppen som står på schemat vilket känns både spännande och skönt då vi inte haft någon träning med bara curlinggänget än.

Efter skolan imorgon åker jag till Härnösand och hälsar på Linnéa och de andra på curlinggymnasiet där. Mysigt ska det bli!! Dessutom planerar jag att träna lite i curlinghallen då de har fått is och jag kan knappt bärga mig!!!

Likes

Comments

Har alltid tyckt det är svårt med mellanmål.
Man behöver något snabbt och gott och gärna mycket.
Därför bakade jag idag pizzabullar!! Riktigt goda blev de!

Likes

Comments