10 saker ni (kanske) inte visste om mig

Jag är en nattmänniska OCH en morgonmänniska (och nej det går inte alls ihop..)

Jag är egentligen ljusblond, men jag har inte haft min riktiga hårfärg på typ 5-6 år

Jag gillar inte Marabou, köper alltid Karl Fazer

Jag drömmer väldigt ofta att jag är gravid, ångrar mig i sista sekund och sedan är världens sämsta mamma (nån som kan tyda drömmar haha??)

Något av det äckligaste jag vet är bröd som innehåller någon form av fullkorn. Så töntigt haha men får verkligen kväljningar av smaken.. Har dock inget emot typ fullkornspasta? Tror jag har trauma från fritids när man blev tvingad att äta sån där äcklig limpa.

Jag är otroligt långsam. Önskar att jag inte var det, men när jag försöka skynda på blir allt ännu värre och tar ännu längre tid haha.. Sorry alla jag känner men jag är bortom räddning, kommer alltid försent.

Jag har alltid tyckt att jag är för smal och har alltid velat gå upp i vikt men det är ganska omöjligt. Det är dock ganska skönt att kunna äta precis vad man vill när man vill ;)

Jag sover otroligt stilla, tror jag i alla fall? Speciellt när jag är full, vilket är en otrolig fördel med tanke på att sminket ser precis likadant ut när jag vaknar som när jag gick och la mig så man kan sova liite längre innan jobbet ;)

Jag har nästan alltid strumpor på mig, tycker det är sjukt obehagligt att vara barfota

Jag fullkomligt HATAR ljudet av dammsugaren eller hårfönen, finns inget mer irriterande. Dock går det bra när jag gör det själv, men inte när någon annan gör det


  • Q/A

Gillar

Kommentarer