Igår hade jag mitt första julbak och det var jättemysigt.

Jag bakade lussebullar, men inte vilka som helst utan en lika liten som mitt finger och en större än två händer.

Varför eller vart jag fick iden ifrån vet jag faktiskt inte, men jag filmade allt med min systemkamera så det kommer en video på hela baket den första December.

Asså vi har redan pyntat hela huset med ljusstakar, julblommor, julstjärnor, doftljus osv och så satte vi även upp julbelysningen utanför huset för ungefär 3 veckor sen.

Det känns som vi är de ända som redan börjat julbaka, lyssna på julmusik och dricka glögg osv men varför vi börjar såhär tidigt är ju för att vi ska bort över jul och vi vill därför få den här julfeelingen innan vi åker.Jag tycker julen är den mysigaste högtiden och även den roligaste så det känns lite konstigt att vi ska fira den utomlands i år. Eller vi kommer egentligen inte fira så mycket förutom en minijul med kusinerna kanske.Hursomhelst känns det väldigt konstigt men även spännande och roligt att vi har valt att göra lite annorlunda i år.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag har varit borta jättelänge från bloggen nu men jag ska äntligen börja uppdatera här igen.

Jag älskar att ta bilder och redigera bilder osv så därför har jag verkligen velat börja blogga.

Som ni kanske vet så har jag även en youtube kanal som jag uppdaterar på 3 gånger i veckan så därför kommer jag inte kunna uppdatera här så jätteofta men jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Jag går ju också i skolan så det är ganska mycket plugg fram till jul men jag försöker hinna med. Som ni kanske också vet så åker jag till Australien på jullovet också och är där i tre veckor och då ska jag också ta mycket bilder och försöka uppdatera så mycket som möjligt. Jag ska också vlogga där (vet dock inte om jag orkar vlogga varje dag.

Det var iallafall lite info så vi syns faktiskt kanske lite senare ikväll med ett nytt inlägg där jag kommer skriva om julen och mina tankar och så.


Likes

Comments