Inspiration

Heei♥ Nå sitter jeg og slapper av i sofaen, spiller egentlig CoD, men har tatt meg en liten pause til å blogge. Det blir veldig rolige dager nå som jeg er syk... Noe som jeg synes er utrolig kjedelig. Savner å være på jobb nå. Tenkte at siden jeg har chille dager hjemme, noe jeg har hatt i en uke nå... Hvorfor ikke lage et chill inspirasjon innlegg.

Jeg sitter utrolig mye på Instagram og Weheartit når jeg kjeder meg. Så hadde masse bilder klar til dette innlegget på Weheartit.

Hva synes du om bildene?♥

♥ Sofie ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Om Meg, Blogg

Heei og velkommen til bloggen min♥ I dag så har jeg bestemt meg for å starte på nytt med bloggen. En grunn til det er for jeg ikke har blogget på lenge og jeg følte jeg satt litt fast. Med en ny start, så kommer det nye muligheter. Jeg føler det er mer jeg kan gjøre med bloggen og kanskje få en ny erfaring. Jeg ligger også hjemme med influensa nå, noe som er veldig kjedelig. Har mye tid som jeg kan bruke på å gjøre klar noen innlegg da.

Jeg tenkte også skrive litt kort om meg til de som ikke vet hjem jeg er... Jeg heter Sofie-Amunda, er 18år og er fra Bergen. Jeg holder på å utdanne meg som frisør. Har gått i lære i 2år nå og har 1,5 år igjen. Som mange ofte skjønner ut ifra det, er at jeg utrolig glad i hår og sminke.

På denne bloggen kommer jeg til å blogge om litt forskjellig. Sminke, hår, mote og hverdag er kanskje noe av det dere vil se mest av. Det vil også komme litt andre diverse innlegg som jeg føler for. Jeg håper du likte dette innlegget, å håper du vil følge med videre.

♥ Sofie ♥

Likes

Comments