Veckans lista 7

Veckans positiva - Fått äta riktigt god mat och njuta av att vara med M och även några kompisar! Hade Aw i fredags med några av M jobbarkompisar och igår var vi iväg på fika hos en annan kompis som fyllt år vilket var jätte mysigt.

Veckans negativa - Hade några sega jobb dagar nu i helgen. Det fanns inte mycket att göra vilket gjorde att tiden gick jätte sakta och jag ville mest bara hem. Känner i kroppen nu efteråt att den inte är van att jobba (på mitt andra jobb) så är extremt hängig idag känner jag.

Veckans mysigaste - Att få ha en helg hemma. Eftersom vi har varit borta nästan varje helg sedan början på januari var det skönt att vara hemma lite. Ibland behöver man inte åka bort för att kunna ladda batterierna

Veckans träning - Skidåkning i vanlig ordning. Blev dock mest i början på veckan då det varit sämre väder nu på slutet och jag har även jobbat så har inte riktigt hunnit med mer träning.

Veckans mående - Helt okej. Har varit lite trött men överlag har det varit helt okej.

Veckans mat - Troligtvis halloumi burgaren i lördags! det är så gott med halloumi! gjorde även chiapudding till frukost i söndags vilket blev supergott med lite bär på! Sen semlorna i tisdags var ju riktigt smarriga! har ätit väldigt mycket gott denna vecka

#veckanslista

  • Listor

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Härligt att kunna bara vara hemma en helg <3

nouw.com/louiseedling