skolstress 

Har hur mycket saker som helst att göra idag känns det som men kan ändå inte fokusera på någonting och sitter i soffan och kollar på serie istället för att ta tag i lite saker och vara effektiv. Skulle nog egentligen behöva plugga det sista inför tenta men så fort jag öppnar böckerna blir jag bara helt förvirrad och lost. Har verkligen så svårt för just den delen som är i plugget nu och tycker mest bara att det är jätte luddigt och jag förstår ingenting känns det som. Det hjälper inte speciellt mycket inför tentan imorgon. Enda fördelen är att det är hemtenta och jag faktiskt kan sitta med böckerna och kolla upp allting och att jag har drygt två dagar på mig att skriva tentan.


Känner dock ingen jätte stress och det får mig egentligen bara mer stressad på något sätt. Det är väldigt förvirrat i mitt huvud just nu och vet inte vart allting kommer ifrån. Förhoppningsvis kommer detta gå över under helgen då jag bara kan ta det lugnt inför nästa moment i skolan men har ändå stressen i bakhuvudet någonstans att det kommer gå åt pipsvängen och jag kommer behöva göra om allt.


Ska i alla fall ut med skidorna lite senare i eftermiddag och förhoppningsvis hjälper det till att få lite ordning i huvudet och lugns ned mig lite inför imorgon.

Gillar

Kommentarer