Sista Februari

Mitt Liv

Igår var sista dagen på Februari och vi närmar oss allt mer vår och sommar!

Jag fick en riktigt härligt avslut på månaden med en sovmorgon, god brunch, härligt sällskap och lite ute aktiviteter. Jag och M gjorde scones och smoothie till brunch och bjöd över våra kompisar som vi varit med hela helgen för att tillsammans äta en brunch och kolla på sprintstafetterna. Det var riktigt spännande att kolla och så roligt att damerna lyckades ta ett guld!!

Efter all skidåkning var klar på tv bestämde vi oss för att ta en liten runda ute på en ö inte långt från stan. Vi tog med oss lite kaffe och frukt för en liten fika paus under våran promenad. Det blev även lite äventyr under turen då vi upptäckte spår efter älg som inte var jätte gamla så det blev lite älgspaning för våran del också. Vi var ute i drygt 1,5 timme och det var underbart väder ute och så skönt att bara vara ute och strosa i skogen.

På kvällen gjorde jag och M burgare till middag och låg sedan i soffan och kollade på tv hela kvällen. Det var så skönt att bara ta en lugn kväll hemma framför en serie och sedan kunna sova i bra tid för att orka med en ny vecka

Gillar