En härlig dag 

Solen skiner, fåglarna sjunger ute, precis påbörjat ett nytt moment i skolan och kroppen känns bra. Känns som att detta kan bli en riktigt bra dag! Igår kväll var jag och M ute och åkte skidor i vanlig ordning men igår var det extra roligt. Det kändes som att allting bara klickade igår och det gick otroligt bra att åka. Det var skönt att åka och inte lika jobbigt som det brukar vara trots att jag fick upp hög medelfart och hade ganska hög puls så kändes jag ganska pigg och lätt i kroppen. Fick väldigt mycket beröm av M som tycker det är så kul att se min utveckling och tyckte att gårdagen var riktigt kul eftersom jag faktiskt fick upp bra med fart under hela turen. Det blev 12,5 km för min del och tog endast en snabb vätska paus efter drygt 9 km vilket var lite imponerande då jag annars måste stanna oftare för att orka.

Idag känner jag mig pigg trots passet igår och känner mig även ganska effektiv så har små fixat lite här hemma och stökat undan lite saker vilket alltid får mig att känna mig lite bättre då jag gillar när det är undanplockat och fint. Har även hunnit med att börja läsa i böckerna till det nya momenten i skolan så jag ligger bra i fas till det vilket också känns riktigt skönt!

Det är verkligen så skönt när man har sånna här dagar när allting bara är bra och man lyckas vara produktiv och effektiv med det man hittar på!

Gillar

Kommentarer