Det absolut bästa med att gå en sån här utbildning är att någon alltid har ens rygg. Ramla platt i full fart med vapnet, någon drar tag i dig. Du sackar efter när det ska springas och orkar inte mer och är på väg att ge upp, någon springer bakom dig och skriker peppande ord. Det är en känsla som inte riktigt går att beskriva till någon som inte vart på ett sånt här ställe och upplevt det vi upplever.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Antagen till gmu. Markstrid på livgardet. Tackar ja den här gången.

Fegdelen av mig är glad att det blev som det blev. Fegdelen har dock inget övertag och ska inte bli uppmuntrad. Ja jag är besviken att jag inte fick bli helt ryckt ur min comfort zone som jag ville, men det finns inget jag kan göra. Fan, jag ville ju vara tvungen att stå helt ensam till en början. Nu blir det en utmaning på ett helt annat sätt...

Börjar även känna att jag kanske övertränar. Har blivit tröttare och vaknade av näsblod för ett par dagar sedan. Inte okej, så ska ta det lugnare en sväng. Kan ju även vara julstressen i en kombination som gör det i och för sig. Meeen man ska lyssna på kroppen, även om jag är så kär i mina nya muskler så jag egentligen inte vill :)

Slutbabblat, hörs hej

Likes

Comments

just när jag trodde att vi landat
när livet bara rullar på
och när jag kunde börja andas
var det du som ville gå
å så en dag så var det över
och regnet föll och det blev kväll
å vad det var som du behövde det vet du inte själv

Likes

Comments

Har liksom en gnagande olustkänsla. Jag har velat jobba sen i vintras och nu när jag väl har jobb vill jag va kvar på brandstationen liksom. Jag trivdes bra där, jag tror det inte finns mycket som passar mig så bra. Hatar mig själv lite för att jag inte var socialare där bara. Och för att jag inte visar att jag tycker om folk osv, men sån är jag än så länge.

Var fearless efter min tid där. Levde liksom lite i extas så jag ringde samtal och sånna saker utan att tveka som jag undvikit till det yttersta i ÅRATAL. Det har gått över nu.

Jaja mitt liv ordnar väl upp sig. Börjar bara bli så stressad. Val hit å dit och snart är jag gammal och har fastnat i något som jag egentligen bara tyckte "duger" så blir det inget av mitt liv.
Min största skräck är att fastna i något och vakna upp en dag när det är försent att ändra bana och förstå att jag inte gjort ett skit av allt jag tänkt. Att jag slösat bort allt genom att inte påverka tillräckligt.


Likes

Comments

Jaha då var det över. Vet inte vad jag ska säga, hatar när bra saker tar slut. Hade jag inte haft Livia och vart i så stort behov av pengar hade jag tagit ett annat sommarjobb och vart kvar på räddningstjänsten längre... Kommer sakna det så mycket.

Varma rökövningen gick bra i alla fall, men gick ut innan andra gruppen var klara för då var det så varmt, orkade inte plåga mig själv och litar inte riktigt på om jag vet hur kroppen reagerar. Eldade på rätt bra uppe på huvudet haha. Jag är så glad att jag fått testa allt sånt här, det har verkligen vart en upplevelse för livet.
Umgicks med A igår kväll. Det var trevligt, han är bra den grabben, oftast. Min ungdoms störta misstag? Vi drack öl och snacka, längesen jag gjorde nått sånt nu. Tänker bara vara hemma och tänka över mitt liv ikväll.

I'm out of touch, I'm out of love
I'll pick you up when you're getting down
and of all these things I've done I think I love you better now

Likes

Comments

Idag har jag testat kall rökdykning. Alltså på med larmställ, lufttuber på ryggen och mask. Det var ju första gången jag skulle andas i mask, så vi började med att jag bara stod still och kände efter. Det kändes lite konstigt men äh vafan tänkte jag. Sen gick vi upp och ner för lite trappor på stationen bara för att jag skulle få röra mig i den. Det gick också helt okej, men sen kom vi upp till idrottshallen och då började jag andas alldeles för snabbt. Det var jävligt äckligt, först då kom känslan av att jag inte fick tillräckligt med luft (det får man givetvis, men det känns liksom tungt och konstigt) och när jag andades för snabbt blev jag trött, svimmig och hjärtat slog i 84958. Jag förstår att många får panik, jag tänkte tanken att lägga ner, och det är aldrig något jag gör. Men tänkte bara tanken som sagt. Fick ögonen övertäckta och fick i uppgift att gå snett över idrottshallen hörn till hörn. Hamnade i fel hörn och fick lära mig hur viktigt det är med att man håller i en vägg och har referenspunkter. När jag började med det lugnade jag mig med andningen och började vänja mig.

Sen blev jag inskickad i ett mörkt rum i källaren med ögonen förtäckta också. Kolsvart. Skulle följa väggen och räkna hur många dörrar det fanns. Låg lastpall och stod staplar med däck och lite skit i vägen också. Man fick känna sig fram med både fötter och armar, och ibland var man tvungen att släppa väggen och gå runt saker också. Det gick finfint.

Fick mycket beröm efter, och hade tydligen mycket luft kvar också och det var bra smiley

Likes

Comments

Behöver ju inte känna att jag missar när det händer på riktigt... Idag har jag åkt och lämnat en bil, hämtat paket, fikat och tränat och på kvällen händer det här. Läskigt men hade vart lärorikt att va med.

 

Likes

Comments

Kul idag på brandstationen! Utryckningar, och så hade vi båtövning! Så jag fick ligga i vattnet och bli räddad, och även köra båten. Dagen gick riktigt fort!


Likes

CommentsOch nu det bästa! Jag har börjat min praktik på räddningstjänsten! Fick en favoritbrandman första dagen, han fixade en hel brandmansutstyrsel åt mig och tog med mig ut för att åka brandbil, spruta vatten med vattenkanon och åka i korgen på hävaren! Jag fick köra den också, galet.
Andra dagen hände inte så mycket så de va lite segare, och nya människor. Får däremot ha fys med dom varje dag jag är där så de är ju fint.

Känns sjukt mycket roligare än nått annat ställe även om de är segt ibland, och barnet i mig jublar! Sofie 6 år hade väl svimmat av på fläcken om hon visste att jag skulle få göra det här när jag blev äldre.

Jag och Ida har isolerat oss i stugan nu, de är fint de å. Idag slipper jag nog ta livia också så vi slipper åka in till civilisationen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Världens finaste. Vi tog en promenad idag. Livsglädje. Hon och mina vänner, vad fan hade jag gjort utan er är ju en ständigt återkommande fråga.

 

Likes

Comments