GOSE

Tiden går hörrni och jag har inte bloggat på länge nu igen... All tid och energi går ju åt till att lära känna Melker. Men nu ligger han här och sover på mitt bröst, där han alltid sover som bäst, så då tänkte jag att jag kan ju uppdatera er lite om hur det går.

Melker blev 6 veckor igår och han växer som bara den! Idag på BVC vägde han 5130 g så snart har han fördubblat sin födelsevikt! Haha japp amningen går tydligen bra. Men det är bra. Med tanke på att han fortfarande har kvar sitt blåsljud på hjärtat som nu ska undersökas vidare på barnkliniken är det bara bra att han inte visar andra symtom, såsom dålig viktuppgång och trötthet.

Man slås av hur mycket han förändras från dag till dag och hur olika han ser ut på alla bilder. Men han är verkligen världens finaste och man kan inte få nog av att titta på honom. Det enda min kamerarulle på mobilen består av är bilder och filmer på honom.

Man märker att han är mycket mer med i matchen nu och kan fokusera på saker runt omkring honom och han börjar le mot mig och Niklas när vi pratar med honom. Då smälter hjärtat.

Vi är så lyckligt lottade som har fått just dig som son finaste Melker!

Gillar

Kommentarer