Idag har det blivit en heldag hemma framför skrivuppgiften som ska in på fredag. Har gått hur bra som helst och är i princip klar med den. Jag tänkte att jag skulle lämna in den idag men jag väntar nog till imorgon och läser igenom den en gång till. Ibland behövs det lite tid för att hitta saker att ändra eller lägga till.

Jag har i och för sig inte haft så mycket till val att ta mig någonstans för de har nämligen blockerat korridoren utanför på grund av renovering så har haft lite smått klaustrofobi hela dagen och känt mig oerhört instängd. Det ska bli intressant att se ifall Niklas kommer in eller om han får sova nere i källaren inatt, haha.

Imorgon väntar jobb mellan 8-16.30 följt av Step explode på kvällen. Hoppas energin räcker till efter jobbet bara!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej söndag. Den här helgen har gått hur fort som helst verkligen. I fredags kväll blev det tacomys och på lördagen blev det en sväng till Motala för att hälsa på la familia. Har dock varit dålig på att ta bilder men här kommer två från fredagen i alla fall.

Lyxade till med ett doftljus från Yankee candle. Har inte haft något på ett tag nu så kände att det var dags att höja mysfaktorn lite.

Ett glas vin i sängen i väntan på att Niklas skulle komma hem så att jag skulle äta min tacos som står färdig på bordet. Mat är livet vet ni.

Likes

Comments

Idag fyller Elin 23 år. Hon är snart ikapp mig. Det firades i alla fall med en lunch på Waynes. Okej, det blev inte bara en god laxsallad utan vi lyxade även till det med en semla och kaffe efteråt. Det är ju trots allt fettisdag och då får man lyxa. Årets andra semla är därmed nere. Mycket för att vara mig. Jag är inte ett så stort fan av fika.

3 och en halv timme senare är jag nu hemma och tänkte läsa någon timme innan det är dags för träning. Tagga.

Likes

Comments

Lugnade mitt sushibegär ikväll. Det behövs ibland. Ungefär sådär en gång i veckan.

Likes

Comments

Den här helgen har varit så himla skön. Jag uppskattar mer och mer helger där ingenting är inplanerat utan man bara tar det lugnt.

Igår blev det träning på förmiddagen och efter den passade man på att köpa en semla, kompensera för de förbrända kalorierna, så som det ska vara.

Dagen och kvällen fortsatte i det lugna tempot. Niklas och jag lagade mat, älgkött den här helgen med. Så gott. Jag fick också ett infall att spela sims så jag köpte Sims 4. Kände mig som ett litet barn igen.

Snart ska jag bege mig mot Malin för Bingolottomys med några från KANsex. Hoppas på storvinst!

Likes

Comments

Igår efter en jobbdag blev det Pinchos med fina tjejer. Det var supergott och mysigt. Så värt att lyxa till det mitt i veckan.

Idag har jag också jobbat. 7-16.30, en lång dag. Men dagen har gått riktigt fort faktiskt.

Nu väntar jag på att Niklas ska komma hem så vi kan äta bruschetta. Yummie!

Likes

Comments

Extremt charmig bild med morgonfrilla och nyvaket face men det är ju den nakna sanningen antar jag. Ville mest fånga det underbara ljuset (och kaffekoppen) på bild.

​Idag vaknade​ jag vid 7 och tvekade länge om jag skulle ligga kvar och försöka somna om efter Niklas hade gått iväg till jobbet men bestämde mig för att gå upp och få ut något av dagen. Jag blir bara deppig av att ligga kvar i sängen egentligen. En kvart efter jag gått upp kom Niklas på att han hade glömt sitt busskort så jag var en snäll flickvän och sprang och lämnade det till honom. Det resulterade i att jag fick ta en promenad hem från stationen och det var faktiskt riktigt skönt och uppiggande. Dock väldigt kallt med tolv minusgrader.

När jag kom tillbaka satte jag på kaffe och åt lite frukost. Det slog mig också hur ljust det har blivit ute. Redan klockan 8 på morgonen. Wow. Så skönt.

Nu har jag hunnit med att lämna in en komplettering på en uppgift och ska fortsätta med veckans läsning och klockan är bara 09.30. Yay!

Likes

Comments

Det blev dåligt med bilder i helgen. Ändå har det hänt ganska mycket. I fredags var vi här hos mig och firade mig lite med mat och Speak Out med några KANsexare. Så trevligt! Blev även pub på trappan (bilden) och utgång på Arbis efter det.

Igår var mamma och pappa här och åt älgstek och Niklas och jag agerade kockar. Det blev uppskattat!

Idag är det söndag och dagen har varit väldigt lugn. Var på ett Jympapass med Bosse förut i alla fall, det var väldigt skönt efteråt.

Likes

Comments

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Kan det bli gråare? I morse när jag vaknade var det sol och livsglädjen fanns då en gnutta i alla fall. Men jag antar att jag låg kvar i sängen för länge och drog mig (spelade backpacker) för när jag klev upp var den helt borta. Det blev trots stora, blöta snöflingor en promenad till Ica.

På Ica köpte jag ett gäng tulpaner för att pigga upp allt det gråa. Jag börjar nog bli en tant. Eller enligt mina vänner är jag ju redan det i och för sig. Dom har nog ganska rätt.

Likes

Comments

​HEJ TISDAG!

Nu har vi kommit hem från en härlig weekend i Budapest och tillbaka i vardagen med alla måsten. Nejdå så farligt är det inte. Kursen vi läser nu är knappt schemalagd någonting i skolan så det blir mycket fri tid. Dock så är det en del kurslitteratur som måste läsas så tiden går åt till det.

Idag satt vi i skolan och läste på förmiddagen och på eftermiddagen var det en föreläsning. Efter den var tanken att jag skulle gå och köra Step men min mage sa ifrån och ville inte samarbeta med mig. Så det blev att göra hemmagjord pizza med Niklas istället. Det kändes ändå som en helt okej vändning.

Nu är det sängläge med Youtube och snart Farmen. Tjoho.

Likes

Comments