Hey guys,
Velkommen tilbage. Det sgu længe siden jeg har haft tid til at sætte mig ned og få skrevet nogle indlæg - og ja, jeg ved godt, at jeg skal blive bedre til det. Jeg er på sagen haha. Men ja, nu til mit indlæg..

Som nogen af jer godt ved, så skal jeg til VAL T med en masse tøser og boys. Det bliver det fedeste nogenside og jeg kan slet ikke vente til, at jeg skal afsted og få den oplevelse med de her mennesker, som er de skønneste. Men HEY, alle ved at skiferien oftest handler om at have det perfekte udstyr. Ja, det mærkeligt men sådan er det altså bare. Man kan bruge utalluge af måneder på at spare sammen til et lækkert ski sæt, ski briller og generelt udstyr. Selvom man kun bruger det i en uge, så det sgu bare vigtigt haha. Spørg mig ikke hvorfor...men jeg ved, at mange andre har det på samme måde som mig :D

Jeg har lige købt den FEDESTE ski jakke fra Peak Performance - og heldigt for mig, at jeg fik den på tilbud for hold kæft, hvor er skiudstyr bare dyrt. Bukser og hjelmen kører jeg i farven hvid. Og jeg stopper ikke her...for jeg vil også gerne have de helt rigtige ski briller fra Gucci, så man kan føle sig lækker på løjperne og ikke blænde ind i mængden med de andre. Og ja, de er overdrevet men sådan noget elsker jeg! Men de er utrolige svære at få fat i så, hvis nogen af jer ligger inden med et par som gerne vil leje ud eller sælge, så skriv endelig til mig! Det ville gøre mig SÅ glad, hvis jeg kunne få fanget mit sidste item inden skituren.

Hav en skøn aften!
Knus Sof

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Fashion

Hey tøser,
Welcome back! I dette indlæg har jeg en masse lækre items fra hjemmesiden Trendday. Jeg er personligt helt forelsket i de her ting og regner stærkt med at få købt noget af det selv. Jeg tænkte nemlig, at det ville være perfekt nu når det er lønningsdag haha. Så er man nemlig helt vildt meget i shopping humør, eller...det er jeg i hvert fald :D

Alle disse items er der links under som fører direkte til produktet på hjemmesiden - så det super nemt for jer. Udover det, så må I endelig skrive, hvis nogen af jer har brug for hjælp m. styling eller produkter.

Hav en fantastisk onsdag. Knus Sof <3

Likes

Comments

Hey længe siden!
Så det vidst på tide, at jeg laver en opsamling på disse videoer som jeg har lavet af min ferie. Jeg har lavet 3 videoer i Phuket og 3 videoer på Filippinerne dvs. 6 videoer i alt. Jeg er meget overrasket over, at der er så mange der har subcribet min kanal i mens jeg var afsted - tusind tak til alle dem, som har støttet mig og set med. Det betyder meget mere end I tror. Og det har gjort, at forsætter med at lave videoer :)
Det har faktisk været super hyggeligt at filme turen og det SÅ rart, at disse minder er noget jeg kan kigge tilbage på. Udover det har det været nemt for mig at vise/fortælle om mine oplevelser til mine nærmeste, da jeg jo bare skulle vise dem videoerne, så rart haha.

Lige nu, så er planen at jeg forsætter med at vlogge en gang i mellem. Jeg arbejder SÅ meget for tiden, så det er lidt svært at have tid til det hele. Jeg tænker, at der 100% kommer videoer op fra min skiferie til februar. Der skal jeg nemlig til VAL T og give den fuld gas med alle mine venner og veninder - det bliver det fedeste og jeg kan ikke vente til at komme afsted. Så ja, jeg forsætter med at lave videoer af min hverdag og af rejser.

Link til min kanal: MIN KANAL - Subcribe gerne!

God aften til alle. Knus Sof

Likes

Comments

Hej alle,
Jeg ved, at mange har undret sig over, hvorfor der har været så lang en pause med videoer på min youtube. Og ja, det irriterer mig også mig, at jeg var blevet så god til at holde den opdateret da jeg var i Thailand. Men det korte og det lange er, at jeg i hvert fald regner med der kommer 2 eller 3 videoer ud af mit ophold i Fillipinerne, Cebu. Vi har oplevet nogle ret syge ting hernede, hvilket jeg glæder mig til at dele med jer. Hvis I følger mig på instagram: @sofia_zubair, så har i nok allerede fået en smagsprøve på det der kommer i videoerne her snart. Disse videoer fra Filli er slet ikke i samme stil som dem jeg lavede i Thailand. Disse videoer er mere af vilde oplevelser som vi har prøvet, også er der måske en video som kommer til at være i stil med de andre.

Jeg håber inderligt, at jeg kan blive færdige med dem hurtigst muligt. Så I ikke skal vente for længe med at se dem. Jeg tror også, at jer der har en lille drøm om at tage ud og rejse kan få et indblik i, hvilke ting der er fede og opleve her i Filli.

Knus Sof
xoxo

Likes

Comments

Personal stuff

Hey alle,

Som I ved, så jeg jo stadig ude og rejse. Derfor er der IKKE kommet jule stemning på min blog endnu eller på Instagram for den sags skyld. Det er faktisk rigtig svært for mig at tænke på/ føle, at det snart er jul. I år er jeg desværre gået glip af alle jule arrangementerne med familien, hvor de har hygget, spist æbleskriver, bagt jule kager og har hørt jule musik. Men jeg har det faktisk okay med det - mærkeligt nok. Mine to rejse venner går og hører julemusik, og glæder sig helt vildt til at gå amok med julestemningen når de kommer hjem. Det faktisk super sødt haha :)

Jeg tror bare, at jeg først kommer i stemning når jeg er hjemme med min familie og ser vores hus være pyntet op - det ved jeg, at min mor går meget op i - det har hun altid gjort. Har faktisk overvejet at lave et indlæg med billeder af, hvordan vores hus ser ud til jul. Der er nemlig altid så fint pyntet op og alt passer sammen til punkt og prikke, hvilket jeg altid sætter pris på hjemme. Er ret perfektionistisk (en lille fact om mig).

Der er faktisk kun 2 dage til jeg sidder i et fly på vej hjem, det sørgerligt men hjemme er altid bedst - især her i julen. Til jer der undrer jer, så er jeg hjemme igen mandag. Jeg glæder mig så meget til at se mine venner og familie. Jeg undskylder lige her til sidst for, ikke at poste så meget her på bloggen. Men jeg har faktisk nydt at tage en pause fra at lave videoer og indlæg. Men bare rolig, jeg har filmet en masse her nede, så i kommer ikke til at gå glip af noget. Der går bare lige en uge eller mere før de kommer op på min kanal: https://www.youtube.com/channel/UCuSac5eo8PKmZTkBgIfemKg?view_as=subscriber


Smid et like og følg mig gerne her. I har også mulighed for at subcribe mig på youtube, hvis I vil følge med der.
Knus Sof,
xoxo

Likes

Comments

Sponsoreret

Hey alle,
Som I ved, så er jeg jo stadig ude og rejse. Derfor ville det være oplagt for mig at lave et indlæg om voksbehandlinger - da jeg faktisk synes det en ting man burde kende mere til. Jeg benyttede mig af denne behandling hos Silke Skincare for første gang inden jeg tog afsted på ferie, da jeg ikke gad at barbere ben hver anden dag for at se godt ud.

Jeg har personligt aldrig været fan af voks behandlinger, da jeg har været bange for at det gjorde alt for ondt - derfor har jeg altid bare brugt skraberen. Udover det så har jeg ikke rigtig nogen veninder som får fjernet hår med voks, hvilket også har en betydning i forhold til, at der ikke er nogen som deler ud om deres oplevelser med det. Da jeg ikke rigtig kendte nogen som gjorde det tænkte jeg, at jeg måtte prøve selv. I snart 3 uger har jeg ikke barberet mine ben, da de små hår som er vokset ud slet ikke stikker. Jeg vil da være ærlig at sige, at det gjorde pænt ondt første gang, men anden gang var bedre :) Det som om man lidt vender sig til smerten og når man er færdig, så synes man det var smerten værd. Altså jeg synes ret mange ting gør ondt, så det nok ikke en "smerte" for andre - det er jo en smagssag. Man skal jo tænke på, at det gør ondt i det sekund hårsækkende bliver trukket ud, men man kan jo ikke mærke det efterfølgende.

5 GODE GRUNDE TIL IKKE AT BRUGE SKRABER:
1. Der vokser flere hår ud af en hår sæk
2. Hårene bliver tykkere
3. De vokser bare ud 1-2 dage efter (skide irriterende)
4. Man stopper nogle af hårsækkene i at der vokser hår ud
5. Hårene stikker


Jeg har ikke prøvet at få voksbehandlinger andre steder end hos Silke Skincare, så det er det eneste sted jeg kan anbefale til jer derude. Jeg havde en god oplevelse med det og har derfor valgt at skrive om det her. Kristina(hende der ejer klinikken) og jeg grinte meget af, at jeg synes det gjorde ondt. Jeg følte det slet ikke upassende eller ubehageligt, hvilket jeg havde regnet med. Hun er super sød og snakkede med mig under voks behandlingen, hvilket gjorde det hygget. Sådan noget vægter jeg højt, fordi jeg ofte er nervøs for at prøve nye ting af haha. Men jeg kommer fremover til at blive ved med at få fjernet hår med voks!

Udover det, så er hendes priser utrolig fair. Mange steder koster det en krig at få voks og jeg er sikker på, at det er derfor der er så mange unge som hellere vil bruge skraberen. Jeg vil sige, at det klart er de penge værd når man skal på ferie.

Likes

Comments

Personal stuff

Hej alle,
Som jeg skrev i mit tideligere blog indlæg, så har jeg valgt at lave vlogs for det meste af min rejse - derfor indsætter jeg lige et link til min youtube kanal så I kan følge med derinde: MIN KANAL

Jeg håber, at I vil følge med inde på youtube. Jeg synes selv , at videoerne er super hyggelige men samtidig også mere personlige end et indlæg. Hvis I har noget feedback til mig, så skriver I jo bare - det altid rart :)

Knus Sof
xoxo

Likes

Comments

Personal stuff

Hey alle,
Så er der en lille opdatering fra Phuket, hvor Julie og jeg ankom på hotellet for få timer siden. Det har været en lang rejse herned - 6 timer til Dubai i fly, hvorefter vi skulle sidde i lufthavnen i 12 timer og sove på en stol haha, for efterfølgende at flyve 6,5 time igen til Phuket også tage en taxa hen til hotellet. Så ja, det har været en lang tur men ventetiden værd. Hotellet er så smukt og vores væresle... Ja wow, det er simpelthen så lækkert og kun noget, som man drømmer om kan eksistere.

Jeg har besluttet, at jeg laver en masse vlogs hernede som kommer op på min youtube kanal og så kommer der nogle indlæg med billeder herinde på Nouw. Så det er faktisk min primære opdeling af, hvordan jeg kommer til at dele min rejse på de sociale medier.
Jeg håber, at I vil følge med i de næste 3 uger.

Knus Sof
xoxo

Likes

Comments

Sponsoreret

Hey alle,
I dag er det jo black friday og derfor er det oplagt at købe lidt lækkert ind her til vinteren, da vi ikke kan komme udenom at vejret kun bliver koldere fra nu af. Dixie er en nyere webshop med super mange lækre ting - huer, vanter, støvler, tasker, caps, halstørklæder mm. Jeg opdagede hjemmesiden her for nogle uger siden, hvor jeg klart blev overrasket over deres lækre produkter. Derfor ville jeg lige vise jer, hvilke favoritter jeg har på hjemmesiden, da de kører 50% på ALLE takser og tørklæder lige nu.

SAIDA HANDSKER - PRIS: 399 kr.
Disse handsker er også en favorit, da jeg ikke kan leve uden handsker når jeg kører bil her i det kolde vejr. De er super bløde indvendig, lavet af 100% skind og ser så lækre ud med de stribede syninger. Sort men alligevel klassisk med detaljer - ja, de er lige min smag.

Link her: https://www.dixie.dk/collections/handsker/products/saida-handsker-black-aw1?variant=39444694408

VIDA STØVLE - PRIS: 899 kr
Jeg valgte denne støvle fordi, at den havde en spids snue som giver den et råt look der er perfekt til de fleste outfits. Støvlens stil er lidt cowboy agtig og er lavet af 100% skind. Med hensyn til sko størrelse vil jeg anbefale, at man tager en størrelse større da skoen er ret spids - jeg har i hvert fald brede fødder og kunne ikke passe min normale str.

Link her: https://www.dixie.dk/collections/stovler/products/vida-stovle-black?variant=34758307528

NEA STØVLE - PRIS: 999kr.
Sindssyg lækker ankel støvle med elastik som gør det nemt at tage dem på. Grunden til at jeg valgte disse støvler var, at jeg i lang tid har ledt efter nogle boots der så sådan her ud og som havde denne gummi sål. Jeg synes det ser så cool ud med en anden farvet sål. De meget enkelte men med få detaljer og i virkelig god kvalitet (100% skind).

Link her: https://www.dixie.dk/collections/alt-fodtoj/products/nea-stovle-black?variant=34758533704

AGDA TØRKLÆDE - PRIS: 599kr.
Jeg er HELT VILD med dette tørklæde og hvorfor? Ja, det ved i nok alle. Tørklædet er klart inspireret af Lala Berlin med det unikke mønster samtidig med at det ligger til en fantastisk god pris. Et lignede fra Lala Berlin ligger på næsten 3.000kr. så der er helt sikkert en del af spare der. Udover det, så er det super tyk og kvaliteten er skøn!

Link her: https://www.dixie.dk/collections/scarves/products/agda-torklaede-black-aw1?variant=39451152136

Knus Sof
xoxo

Likes

Comments