missed it

Oj oj oj vad mycket ni har missat. Jag läste igenom min blogg och kände att shit vad kul det är att läsa vad man har gjort om åren. Så nu är jag här igen, mest för mig själv! Har dock inte så mycket att säga. Klart det har hänt saker men jag känner att dem inte ens är värda att ta upp. Eller jag ska ta upp dem ändå för jag vill skriva nu. Nu känner jag för att skriva.

Jag bröt ju fingret i somras under en fylla (ja jävla klantigt) och efter det har jag aldrig riktigt kunna dricka "normalt" igen. Har haft typ ångest innan jag dricker och har aldrig riktigt känt att jag har velat dricka. Visst, känslan att vara full och ha kul är jättetrevlig, men det är inte värt det längre. Mår så otroligt dåligt dagen efter också. Vet inte varför det har blivit så men det har verkligen varit riktigt illa med bakfyllan. Drack senast i helgen men kan nog räkna på mina fingrar hur många gånger jag har druckit sen juni då jag ramlade och bröt fingret. Förr var det ju liksom ofta, väldigt ofta. Det är skönt tycker jag, att känna att man inte behöver dricka för att ha kul längre. Har haft så kul att göra nyktra grejer också. Man växer väl alltid upp från tonårsfyllan? Alla har väl gjort det? Man har den perioden och nu är den över för mig.

Resan då? 19 dagar kvar och jag känner att det lika gärna skulle kunna vara imorgon för tiden går så fort. Det var nyss 4 månader kvar. Kämpade på Grönan för att få ihop de sista pengarna och betala av resan och nu sitter vi alltså här med 19 dagar kvar. Det kommer bli bra. Vi kommer ha våra dåliga dagar: helt klart, men jag vet att vi kan ta oss igenom det och vända på det. Jag ska i alla fall försöka mitt bästa, för jag vet att jag kan vara en jobbigt människa ibland men jag vill inte låta det förstöra någonting. Vet att jag kommer sakna min lilla Lelle otroligt mycket dock. Kommer sakna att somna i mina egna säng och allt det där andra som vi har i våra vardagliga liv som vi tar för givet. Jag vet att jag kommer sakna det. Dock är det 2 månader och vi kommer ha så mycket att göra på dagarna att vi inte kommer orka tänka på så mycket mer.

Jag har dock haft mycket ångest den här lilla perioden från september till nu. Jag vet inte riktigt vad det beror på, eller jo det gör jag. Det är allt från jobbproblem till stress kring resan och jobbigt i privatlivet. Vi alla har väl sånna perioder också. Jag vet att det kommer gå över, men det känns också sjukt skönt att komma bort från två av de tre problem som jag har haft nu i höst. Jag har haft det sjukt jobbigt på Grönan. Eller mer bara tröttnat på det. Det känns tråkigt och jobbigt att gå till jobbet. Nu när jag sökte till Halloween fick jag en annan tjänst och tänkte att det kunde vara kul med nått annat, men istället fick/har jag sån ångest över det för att det är nytt och jag inte riktigt vet vad jag håller på med. Att inte ha kunskap om någonting som man håller på med är extremt påfrestande.

Det är väl typ det. Som sagt: 19 dagar, sen är allting över. Jag ska låta min kropp absorbera d-vitamin så det räcker till nästa sommar. Jag ska tatuera mig som jag inte har gjort på mer än ett halvår. Får verkligen abstinens av att inte tatuera mig lite då och då. Skaffade ju 4 tatueringar på typ 8 månader. Annars när vi ändå snackar om nålar så är jag så stolt över mig själv som har vaccinerat mig flera gånger i år. Har en spruta som väntar innan resan men annars har jag tagit allt jag behöver. Grejen är ju den att jag har haft sån fobi för sprutor och sjukhus så jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Har gråtit så mycket över det. I år har jag istället tagit vaccinationer så det räcker och blir över, har fått lokalbedövning för att sätta mitt brutna finger till rätta så det var ur led och har tagit bort ett födelsemärke på ryggen som har bedrövat mig i så många år. Förstår ni hur stolt man blir när man utsätter sig för sin största rädsla? Har ju också jobbat på Gröna Lund, vilket jag inte hade kunnat tänka mig göra någonsin för ett år sen. OCH ska åka på en två månader lång resa med mina bästisar om bara 19 dagar. Wow. Okej. Livet kanske inte borde vara så dåligt som jag får det att vara i mitt huvud.

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Riktigt fina bilder! 😊nouw.com/nikolinapettersson
sofiawigen
sofiawigen,
tack snälla 😊 nouw.com/sofiawigen
Beatrice Jakobsson
Beatrice Jakobsson,
Riktigt fina bilder!! 😊beattriicee.se
sofiawigen
sofiawigen,
tack så jättemycket 😊
nouw.com/sofiawigen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229