Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​En sak jag har lärt mig detta år är att man ska verkligen ta varje chans du får och att testa. För ärligt så är väl härligare att ha gjort något som man kan säga oops till än att säga what if. Jag försöker att "leva" enligt det. För jag tror att man skulle må lite bättre av det.  I alla fall tänka så ibland. Kanske ett nyårslöfte??

Likes

Comments

​Dessa bilder är från början av terminen. Detta kunde ske lite då och då efter lunchen då man var lite trött och ganska mätt(oftast). Jag trivs så bra i klassen och det blir bara bättre och bättre enligt mig. Vi har roliga lektioner(skämtar och pratar bort ganska många lektioner) men det är nästan värt det. För man blir nästan en tajtare klass efter en sån lektion. Alla lärare tycker om oss..nästan. Frågan är bara om dom kommer orka med EKO15 i 3 år? Haha... 

Tycker om er klassen <3

Likes

Comments

ONE TREE HILL

Det är en serie som jag älskar och kan inte leva utan. Den har fått mig att förstå, hjälpt mig att gråta ut när det behövs och hjälpt mig att vara extra glad ibland.

Brooke, Nathan, Lucas, Haley och Peyton lever vanliga tonårsliv men var och en har sin egen historia och varje person kan känna igen sig i någon av dessa karaktärer om inte alla någon gång under dom 9 säsongerna. Dom lever i en liten stad som kallas Tree Hill. Där finns det high school, basket, cheerleaders, cafén med mera. Men det handlar mycket om kärlek, sorg, avundsjuka, ilska, glädje och alla andra känslor som du någon gång har känt. Denna serie är mycket för dom små sakerna. Det är precis vad som gör denna serie så unik och så mycket bättre än dom flesta serierna.

Jag är helt förälskad i den och rekommenderar den till alla!

Detta är treserier som hänger ihop. Alla tre serier utspelar sig i Chicago centrum. Det ärbrandmän, poliser och vården som hjälps åt att hålla Chicago fritt från brott,våld och bränder. Chicago Fire är på sin fjärde säsong, Chicago PD är på sin 3säsong och Chicago MED är på sin första säsong. Det är drama, kärlek och massautryckningar som kan påverka alla i serien.

Någon är gravid, någon är förlovad, någonblir mördad, någon blir skada, någon lyckas mer, någon lever bara livet.

Jag gillar den serien eftersom att dethela tiden händer något och det är finns situationer då man känner igen sen.

Ger 4 av 5 stjärnor till konceptet att tre serier går samman.

Chicago PD

Det är runt 10 huvudkaraktärer och alla dom har olika bakgrunder. Hank Voight är en erfaren polis som inte låter någon som bryter mot lagen gå fritt. Han är hård men vill Chicagos bästa. Med hjälp av Erin, Antonio, Jay, Alvin och några fler så gör dom Chicago till en säkrare plats.

Erin har haft problem med droger och alkohol men när Voight ser henne så hjälper han henne till ett bättre liv i polisyrket. Antonios familj kommer i kläm och Voight rycker in där med.

Det finns kärlek, mycket drama, avundsjuka förekommer, familjerelationer brister men jobbet finns alltid där.

Chicago MED

Det har bara släppts några avsnitt av säsong 1 men det är ganska likt Greys Anatomy.

Utan att säga för mycket så är det någon är gravid, någon som kommer från ingenstans, någon som är stöddig, Många olika historier varför just dom hjälper alla sjuka i Chicago.

Jag gillar att den går ihop med två andra serier så man kan få ihop handlingen och den likar Greys Anatomy för de serien gillar jag enormt.

Chicago Fire

Den serien är inne på sin fjärde säsong så det har hänt mycket. Men det händer ganska mycket i varje avsnitt för den delen också.

Det är Kelly, Gabriela, Matthew, Otis och en hel del fler som försöker släcka alla bränder i Chicago. Familjerna till huvudkaraktärerna är med en hel del och spelar en stor roll i serien. Men av att alla känner alla så kan det bli bråk, drama och en hel del kärlek.

Jag gillar denna serie för att det finns kärlek, drama och action på ett bra sätt. Samma sak som i dom föregående serierna om Chicago.

​Gossip Girl 

Det är en glamour serie som handlar om hur populär man är och vem man är. Men personer kan ändras och så kan livet på New Yorks gator där Serena, Blair, Nate och Chuck lever sina liv. Dom lever kanske ditt drömliv. Man möter också en kille som inte har samma start som dom har. Han heter Dan och blir en outsider som kollar in på deras liv med stora ögon. Man får följa hur han och dom andra klarar sig igenom high school med mycket bråk, mycket kärlek, mycket pengar och mycket makt. 

Det är en serie som man växer som männsika och inser vad som är viktigt i livet. Men det är också en väldigt ytlig serie till början men även det ändras enligt mig. 

Jag tycker att ni ska se den.

Likes

Comments

Jag bloggade senast den sextonde oktober vilket är mer än en månad sen. Förlåt för det verkligen, men denna månad har inte varit enkel. Men för att ge er en bild på hur mitt liv har set ut denna tid tänkte jag skriva lite om det.

I skolan den 19/10 så vandrade vi i skolan på idrotten. Det är mycket roligt och jag trivs verkligen i klassen. EKO15


Jag var sjuk onsdag och torsdagen innan vi fick lov men fredagen så gick jag för att vara med på sista dagen före lov. Men då hade våran skola blivit hotad så vi fick åka hem och skolan var inställd. Så jag åkte hem med mig kompis Elvira och var med henne och hennes kille ett tag. Vi åt våfflor och hade det trevligt. Senare på kvällen skulle jag, Elvira och Kajsa åka in med bussen till Örebro och hem till Emelie. Vi hade en väldigt trevlig kväll med tjejerna. Senare på kvällen så fick Emelie ett sms av en kille i hennes klass att dom ville träffas så vi promenerade iväg till dom efter ett tag och det var också superduper mysigt. Tack för den kvällen tjejer

Jag var väldigt deppig och kändemig inte alls taggad på något. Höstlovet var nog det ända som jag längtadeefter. Men efter fredagen så kände jag mig inte alls bra,

Jagkommer ihåg att på höstlovet blev som en vind till den storm jag lever i justnu. Jag kommer i håg att jag bara låg i sängen en hel dag och jag brydde intemig. Jag vill inte säga för mycket här men det ar inte det höstlovet jag hadehoppades på. Jag grät för inget, jag vill bara sova och jag ville inte ens gå ut. Men jag fick några leenden på läpparna i alla fall.

Någon dag på lovet så var jag, pappa, farmor och två andra ut till skogen. Vi hämtade granris och jag tog lite kort.

Någon dag så krattade vi även löv,

På halloween så hade vi inte något speciellt planerat men på kvällen så åt familjen minus min minsta lillebror för han var med kompis och mormor var med.

Sen hände det inte så mycket mer på lovet så jag avslutar detta inlägg nu. Hoppas att ni har fått en liten bild på vad varför och vad jag har gjort när jag inte har bloggat.

Likes

Comments

Instagram@sofiavorde