I måndags var det lagom svårt att gå upp ur sängen. Sägen är ju alltid som skönast när man ska gå upp. Men jag tog en dusch, åt frukost och cyklade i vägen till jobbet. Det är sista veckan på jobbet nu så det känns skönt att den har börjat. Men det betyder också att skolan börjar om en vecka. Men för mig så gör det faktiskt inget, jag längtar till att få in rutiner i livet igen. Man äter hela tiden, sover när man vill men när man börjar så äter man när det är lunch och somnar tidigt för att orka upp.

I tisdag så kom jag upp tidigare och snabbare. Så jag till och med gick en morgon promenad men det var typ bara 20 min. Efter allt som man vanligt vis gör på morgonen så cyklade jag till jobbet. Dagen på jobbet var nog den segaste jag har varit med om. 20 kunder på 7 timmar. Men jag blev desto gladare när jag kom hem och mamma sa att vi skulle iväg till Marieberg köpcentrum. Jag shoppade en del höst kläder, tänkte visa dom lite senare i något annat inlägg. Men det här är lite bilder från när jag står i provhytten. När jag kom hem så sätte jag på ett avsnitt One Tree Hill och slappade.

Idag onsdag så tog jag också en liten morgon promenad och lysande samtidigt på en podcast. Dom som gör den heter Mathilda och Andrea. Väldigt bra faktiskt! Tog en dusch och far i väg till jobbet. Den tjejen jag jobbar med fyller 18 år idag så vi firade med pizza till lunch. Jag överraskade även men en kladdkaka med 18 ljus på. Hon blev väldigt glad. Så det var väll det ända som var roligt. 19 kunder och soligt väder sammanfattar dagen. Som vi sa så var tur att vi hade något speciellt planerat annars hade vi nog somnat..
Nu står jag här vid en fotbollsplan och kollar på när man bror spelar fotboll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det tisdag och jag gick upp ganska tidigt enligt mig. Jag tror att mitt alarm var på 06.30 eller något sånt. Jag har bestämt att jag ska gå en morgon promenad före jobbet alla dagar denna vecka. Det är väldigt skönt! Runt kl.09 så var jag duschad, hade ätit frukost, bytt om och fixat matlåda. Så 10 min senare cyklade jag till jobbet. Det var väldigt fint väder men jag hade ändå på mig långbyxor och stickad tröja. För det brukar vara kallt i kiosken fast det är varmt utanför. Jobbet gick bra men det var segt som vanligt. När jag kom hem så bytte jag om till träningskläder igen och följde med min faster till spåret. Det är 2,5 km långt och vi varvade med att gå och jogga. Det gick väldigt lätt att springa och det var också en perfekt kväll för det. När vi var klara åkte vi hem och stretchade. Kvällsmaten var klar när jag kom hem, det blev hamburgare. Resten av kvällen gjorde jag inte så mycket! Låg mest i sängen och kolla runt på social medier.

Likes

Comments

Nu har det gått ungefär 1 vecka sedan jag bloggade sist. Men det har inte hänt så mycket. Jag jobbar måndagar till fredagar, 09.30-16.30. Sedan är jag för trött för att göra supermycket. Men lite har jag gjort.
Här kommer lite bilder från senaste veckan.
Nu är det måndag och bara 2 veckor kvar på sommarlovet. Det är helt sjukt hur sommarlovet alltid går så fruktansvärt fort. Jag jobbar denna vecka och nästa sen börjar skolan direkt efter helgen. Jag hoppas på lite mer sol nu innan skolan börjar så man kan göra saker med sina vänner. Hoppas att ni har haft en bra helg och kommer ha en bra vecka!

Likes

Comments

Instagram@sofiavorde