Skoldagen började vid 8 och vi var ett trött och lite förvirrat gäng på första lektionen. Skoldagen var dock kort och rolig, tyckte vi hade intressanta uppgifter och genomgångar vilket var bra. Efter skolan gick jag och köpte en macka på annorledes innan jag tog mig till franssalongen. Fyllde på mina fransar och åkte därefter hem till Alice där hon och Emelie låg och halvsov. Vi snackade genom gårdagen, åt och fortsatte med halvsovandet. Jag åkte hem vid 5 för att fixa mig inför kvällen som bestod av middag på Drottninggatan 35.

Maten var supergod och vi åkte hem totalt proppmätta efter tryffelpommes, kantarell toast m.m. Somnade ganska tidigt och nu (lördag) är jag påväg till jobb för att jobba 6 timmar. Hoppas ni hade en trevlig fredag. Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

Igår var det dags för den efterlängtade insparken och temat var hippies och 70 tal för oss tvåor. Faktiskt riktigt bra tema och det var så kul att se va alla gjorde entré i. Vi förade ett stort gäng och tog oss sedan i etapper till nattkatten. Kvällen blev som förväntat helt magisk!! Helt klart bästa av dessa tre torsdags festerna som varit. Vi stannade till stängning och tog därefter nattbussen till donken för nattkäk och bra häng. Sedan blev det taxi hem och rakt ner i sängen.

Blir så fylld med glädje efter varje fest med dessa människor, trots att man mår skit dagen efter. Vill aldrig att såna här nätter ska ta slut, precis som det ska va. Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Något såhär ser många av mina vardagsoutfits ut och plaggen jag länkat ovan är ofta något jag matchar antingen med varandra eller med annat för att fixa ihop olika outfits. Till detta har jag mina vardagssmycken som består av guldkedjor och hängande pärlörhängen. Enligt mig funkar de raka jeansen tillsammans med ett ribbat linne både till fest och vardags, beroende på val av smycken osv. Min favorit tjocktröja är mörkblå och kommer från Fruit Of The Loom, den jag har länkat från NA-KD är snarlik.

Förutom dessa plagg har jag en ny favorit i skönhetshyllan- Loreal Paris "Sublime Bronze" brun utan sol spray. Jag har provat väldigt många olika brun utan sol och detta är en av de bästa, man sprayar på sig några lager innan man går och lägger sig och vaknar upp med en jättefin bränna. Denna täpper inte till mina porer och känns lätt på huden. Supertips.

Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer