Jag är verkligen aldrig nervös, jag är nog den lugnaste personen någonsin när det gäller tävling med hästarna. Men nu 1 månad innan jag ska tävla är jag nervös? Haha va..

Det brukar se ut såhär: Jag är helt lugn, somnar i bilen på väg emot tävlingen. När vi kommer fram brukar mamma vara as nervös, säga att jag måste börja sadla även fast det är en timme innan start?? Haha.. Jag brukar ta det lugnt.

Men denna gång är jag nervös för min och Ias debut. Ia har nog aldrig vad jag vet sätt ett dressyrstaket. Hon har iallafall inte tävlat dressyr. Det är en fin häst, verkligen. Nu jobbar vi som tusan med att hon ska ''bära'' sig själv mer och skjuta på mer med bak. Det går verkligen i raket fart framåt. Jag har ridit henne i ungefär 2,5 månad nu och om en månad ska jag tävla.. Från hopphäst till dressyrhäst..
Denna nervositet kommer nog släppa, lär ändå somna i bilen direkt när vi börjar åka.. haha.

Dressyrsadeln kommer även tillbaka på fredag, äntligen. En vecka utan den.. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag visste inte ens att jag kunde må såhär bra, bara 3 veckor senare. Jag har helt accepterat att vara singel och allt känns bara så himla bra just nu. Jag har massor med tid över nu känns det lite som. Jag kan lägga full fokus på hästarna just nu och inte känna någon stress över annat. Jag kan planera in fotbollen själv nu. Jag tog en paus förut för att det blev lite för mycket. Men nu har jag börjat igen. Skönt. Sen så var det som en ängel från ovan, Lotta kom fram till mig och pratade lite om framtiden och hon föreslog att jag skulle läsa kriminologi. Det känns faktiskt jätte bra. Ska läsa lite vad antagningskraven och så är men det lär lösa sig.

Jag skulle dock aldrig mått såhär bra om det inte var för mina brutalt snälla underbara vänner. Fått tillbaka as as många vänner som jag liksom inte ens tänk på att jag har förlorat liksom.. Jätte tråkigt att det blev så men det är nu som räknas, inte förr. Blicka bara framåt.

Dem som verkligen har hjälp mig extra mycket är 7 st.
Linnea x3, Minna, Frida x2 och Michelle.

Linnea, Linnea, Linnea och Minna alla dem går i min klass och vi är verkligen så jädrans tajta just nu. Det är så himla kul för man mår så bra, man behöver aldrig anstränga sig för att ha roligt. Man bara är.. Vi kan vara tysta hur länge som helst utan att det blir stelt, men oftast så går munnarna hela tiden haha.

Frida C det är en kompis som det finns en så sann mening till ''Att ha vänner som det kan gå 2 dagar, 6 månader eller 2 år innan man ses och det kommer alltid vara samma sak mellan er, det är vänskap''
Frida och jag tog faktiskt en paus tillsammans i fotbollen och kom tillbaka samtidigt. Vi hör ihop och ingen kan sära på oss.

Frida S vi tappade verkligen kontakten.. Så synd eftersom vi var som systrar som ingen kunde komma emellan.. Det var verkligen synd att någon kom emellan. Men just nu jobbar vi oss tillbaka. Och jag hoppas verkligen att vi hittar tillbaka till varann som det var förut.

Michelle, ja du.. haha vi har sån brutalt konstig vänskap då vi kan ringa varann, träffas och sen typ medans vi träffas ligger vi och sover.. Haha. Du är verkligen en av de sjukaste vännerna jag har.. Vi har nästan hållit på att dött tillsammans under julafton 2013. Shit var läskigt det var.. Sen så gör vi så sjukt konstiga saker hela tiden som får en att undra.. Haha..

Alla dessa sju vänner är verkligen något extra. Tack för att ni finns.

Likes

Comments

Jag har tänkt på detta ett tag. Att jag ska börja ta tag i mitt rum på riktigt och möblera om det. Kanske köpa ett sminkbord så jag slipper trängas på morgonen med mamma i badrummet. Sen ska jag verkligen ta tag i att köpa nytt och mera smink. Det gamla börjar bli tråkigt just nu, vill ha nytt. Måste köpa mig mer smink helt enkelt, mer och nytt.

Jag har fullt med saker jag vill göra med rummet men jag har inte plats, allt är redan överfyllt typ. Måste försöka hitta på något sätt att fixa så det blir lite nytt. Kanske slänga ut en av garderoberna och köpa ett nytt? Jag har inte bestämt mig än. Men något nytt kommer det att bli.

Snart så kommer även Minna hem till mig, så hon får bli min dejt idag haha, Dröm.

Härligt att jag är på väg emot rätt håll, tror det var när jag skrev ut mig lite igår allt började släppa. Så härligt. Fick även en ganska onödig kommentar som inte alls hör till tycker jag. Anonym också. Jag tar inte till mig den alls, drömmar ändras men det där var mina drömmar förut. Sen är jag verkligen inte ute efter något förhållande som du tror. Jag ligger mest hemma och chillar med kompisar eller tränar på olika sätt just nu. Haha, komiskt.

Idag mår jag bra, även fast det är alla hjärtans dag. 

Ha det bäst.​

Likes

Comments

I hela mitt liv har de alltid stått klart för mig vad som kommer hända mig när jag blir stor, vad som kommer ske i framtiden. 

Men nu, jag står som ett dumt frågetecken och undrar om mitt liv ens kommer bli roligt? Jag vet verkligen ingenting. 
Detta har alltid varit min plan:
*Bli en känd hoppryttare
*Vara polis i 5 år sen gå över till ridande polis
*Ha en underbar pojkvän

3 saker, de är väl inte så svårt att klara av i livet tänker man. 2 av sakerna (jag är säker på iallafall) jag har planerat hela livet kommer aldrig att bli av. Det är att bli en känd hoppryttare och bli polis/ ridande polis. 
Vi börjar med planeringen om att bli en känd hoppryttare. Innan sommaren 2015 bestämde jag mig att lämna hoppningen åt sidan och bara satsa fullt ut på dressyren. Sen att bli polis kommer inte heller att inträffa då jag har oturen att ha astma, och man får inte ha det för att kunna bli polis. 
Den tredje är bara att hoppas på de bästa, att man kan få uppleva den känslan man har fått gjort i ett år. Från 4 Februari 2015 till 8 februari 2016. Det var bara kärlek. Nu är det slut. Vad ska jag göra? Jag vägrar att ta bort bilder ifrån kamerarullen, instagram osv. Jag har verkligen inte den styrkan än. Jag har nog inte förstått helt att han inte är min längre.. 

Jag är rädd för framtiden, jag är rädd för det mesta just nu. Jag måste skaffa ett någorlunda jobb om jag ska kunna ha råd med att ens rida. Tänk om jag inte ens har råd med det.. Då skulle min värld falla i samman. Ett liv utan hästar skulle inte fungera i min värld. 
Jag är jätte rädd för att skaffa jobb, vad ska jag jobba som? Jag har verkligen ingen aning. Sjukgymnast kanske? Jag har verkligen ingen aning. Det kommer nog bolla fram och tillbaka i mitt huvud sista året i gymnasiumet. 

Sen pojkvän får vi se hur det blir med det. Hittar jag den rätta så gör jag. Inge mer med det. 

Men jag är väldigt rädd just nu.. Vad ska jag göra, hur ska jag bete mig? En fråga jag inte kan svara på i nu läget.  

Ha det bäst.Likes

Comments

Vad ska jag göra med all tid jag har över? Ska jag sitta på en stol och bara titta ut igenom fönstret? Jag och Niklas är inte tillsammans längre. Det svider i hjärtat av att säga de. Det skulle ju vara vi två för alltid? Precis som vi sa.. Jag har fått massor med stöd ifrån kompisar och det är då jag börjar inse, jag tror att jag har världens bästa vänner. Jag kan ringa dem mitt i natten om så behövs.

Men nu, jag har massvis med tid över, jag spenderade massor med tid med Niklas. Vad ska jag göra nu? Då har jag bestämt mig för att börja blogga. Det blir lite tidsfördriv mest nu i början. Jag har haft massvis med bloggar innan men jag har aldrig gillat någon för jag har aldrig fattat mig på bloggar. Men denna blogg verkar bra, den ska bli bra, jag har ett mål. Ett långsiktigt mål. Men just nu blir detta som min egna dagbok.

Jag ska iväg och jobba nu om 30 min, och sedan kanske jag drar hem till någon kompis ikväll, vi får väl se. Imorgon är det alla hjärtans dag. Mm den svider, men jag och Minna pratade lite med att träffa varandra, så vi får se hur det blir.
Ikväll kommer det komma ett inlägg vad jag är rädd för.

Ha det bäst.

(Får bli en gammal bild på min fina kompis som har det så bra i Göteborg just nu)

Likes

Comments