Julklappar

Alltså, något jag älskar med julen är ju julklapparna. Inte bara att få utan julklappar, men att slå in julklappar är så roligt! Det är nästan så att jag längtar mer till att slå in klapparna än att öppna eller se andra öppna klappar!

Det är så mysigt med all julbelysning också som kommer fram i mörkret, det behövs verkligen och hur mysigt är det inte att värma en kopp varm choklad och mysa ner i soffan med en filt runtom sig?

Älskar denna lilla renen som vi har under våran julgran, våran lilla julgran!

Det tråkiga dock med mörkret och vintern är att det är en period då jag inte alls mår bra. Det har säkert en hel det med mörkret att göra. Känner sig trött hela tiden men samtidigt inte kan sova eller kan sova hur länge som helst, finns liksom inget mellanting. Även en massa annat som virvlar runt i huvudet och saker som gör att en känner stress/ångest/oduglighet osv. Även fast många kan tycka att jag inte har något att stressa över så finns det 1000 saker som gör mig stressad. Ja, det är så mycket men det behöver vi inte gå in på nu. Nu fokuserar vi mot julafton och försöker göra det så gott det går!

Gillar

Kommentarer