Åter igen ligger vi här i sängen och avslutar helgen, som vanligt har den bara rusat förbi! Vi har iallafall hunnit med både att fixat klart vårat sovrum och träffat folk :)
Tidigare idag så va sambons syster och karl över på fika, lika trevligt som alltid  :) Innan det hann vi även få klart de sista på säng gaveln och baka en äppel kaka  :)
Sen kom Cessi, Erik & Vanessa över och busade, så kul att se att barnen leker så bra med varandra  :) de är endast 2 månaders skillnad på dom.
Efter det bestämde vi oss för att ta en promenad i de fina vädret, via rökka och åt middag och sen gick vi vidare till Williams farmor för bus.
William blir alltid lika glad när han träffar farmor och gammel mormor, så roligt att se kärleken mellan dom ♡
Påvägen hem somnade han precis innan vi var hemma, som tur va eftersom de va läggdags.

summa summarum har helgen  helhet varit toppen, William har varit feberfri idag oxå!

Nu ska jag krypa ner bredvid min underbara karl och mysa innan vi somnar!

Godnatt ♡

Likes

Comments

Det har varit en bra lördag, myst hemma hela familjen och grejat på. William fick dock feber pga tänderna men jag hoppas de är borta till imorgon.  Iallafall så hann vi med både fika med några bekanta, en sväng till stugan samt börja med våran säng gavel som vi så länge har pratat om att göra.
Nu är de läggdags och de finns nog inget mysigare än att krypa ner i sängen och lyssna på brasan som sprakar i öppna spisen ♡
Hoppas William tänker sova hela natten inatt & att febern inte stör honom. 

God Natt alla fina ni ♡

Likes

Comments

hej på er alla, jag tänkte försöka att starta en blogg igen :)
Här kommer ni få läsa om min vardag med min underbara sambo och våran älskade son ♡

Lite kort presentation då kanske:

Jag heter Sofia Sundblom och är 22 år gammal, bor tillsammans med min sambo Johnie Grönlund som oxå är 22 år. Tillsammans har vi våran underbara älskade son William ♡
Vi bor i ett stort hus med stor gård i västerkalamre som vi hyr, trivs som fisken i vattnet måste jag säga!

Tanken med den här bloggen är att jag ska kunna skriva av mig om tankar och funderingar och att ni ska få dela våran vardag med oss :) !

Likes

Comments