Så idag gjorde jag denna fantastiska frukosten, det ser inte bara gott det smakar även fantastiskt. Godmorgon på er alla sjusovare, jag vaknade upp idag och vädret var helt fantastisk, stor sol och blå himmel. Äntligen är det vår
// Sofia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!! Så jag har varit sjuk i några dagar, så därför har jag inte kunnat blogga något. Men nu är jag tillbaka med nya inlägg.

Nu börjar det äntligen se ut som vår och värmen börjar komma äntligen!
Jag är så exalterad!!!

Hoppas ni har haft en fantastisk dag
Love You Guys So much // Sofia

Likes

Comments

Hej hur mår ni?

Hej mitt namn är Sofia jag är 15 år och bor i Stockholm. Det här är mitt allra första inlägg på bloggen och jag är väldigt exalterad. Min blogg kommer att handla om mode, skönhet och smink. Olika outfits. Lite skönhet och smink men framförallt mode. Hur min vardag ser ut, vad jag gör om dagarna.

Jag har velat starta den här bloggen länge. Jag har även en youtube kanal men den är på engelska. Så jag ville starta något nytt och eftersom jag kommer från Sverige så ville jag blogga på svenska. Sociala medier som instagram,youtube och bloggen är något jag lever för, jag blir inspirerad av andra bloggare och med den här bloggen vill jag inspirera andra kvinnor och tonåringar som mig själv, spelar ingen roll vilken ålder du är i mitt mål är att nå ut till alla. Med det här sagt så hoppas jag verkligen att du kommer tycka om min blogg och att jag kan inspirera just dig.

Med vänliga hälsningar // Sofia

Likes

Comments