Tjo allihop!! ♡ Hur mår ni? Jag mår inge bra iaf harr fett ont i huvudet och kan typ inte prata och har såklart ont i magen -.- men ja jag får väll försöka sova lite nu och se om det bli bättre imorgon till skolan. Godnatt!! ♡ ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjo alla igen! <3 Jag vill bara säga det här men det här kan bli ett ganska tråkigt inlägg för vi gjorde typ inget intressant idag, bah så ni vet det.

Men idag så klev vi ju upp och åt frukost och efter det så packade vi och checkade ut från hotellet och efter det så åkte vi direkt till fotbollen.. Denna matchen vann de faktiskt så det var ju roligt men bara för de van den matchen så var de tvungna att spela en till match kl 3 typ och då var kl typ 11-12 så ja -.- men vi åkte och släppte av de vid nått ställe så de fick äta lite och efter vi hade släppt av de så åkte jag, pappa och mamma till Birsta city och Ikea och var där några timmar innan matchen börja. När det var typ 20 min innan matchen så åkte vi dit och väntade tills den skulle börja (: Som tur så vann de inte den här matchen och jag vet att det låter dumt men om de skulle vinna så skulle vi komma hem typ vid 1 på natten så ja. Men ja efter matchen så åkte vi bara hem och det kändes som att det tog evigheter för att komma hem men tillslut så kom vi hem och det första jag gjorde när vi kom hem var att lägga mig i sängen och sova.

Förlåt att det var tråkigt men vi gjorde typ inget den dagen så ni vet men hoppas ni får en bra dag iaf <3
Hejdå!! <3

Likes

Comments

Tjo alla <3 Och jag vet att jag skriver det här lite sent men här har ni det iaf -.-

På morgonen så gick vi upp och fixa oss sen gick vi och åt frukost, jag tog bara en macka typ och lite yoghurt inget intressant att veta men ändå xD Efter det så skulle vi åka och kolla på min brorsa match men då stannade jag på hotellet istället (: Istället för att vara på matchen så gick jag runt i affärer och jag köpte 2 st tröjor en av de har jag på mig på bilden (: Den kosta 99 kr om ni undrar det. Men ja efter det så var kl typ 1 och då gick jag och bara köpte en macka på Subway sen blrja jag gå tillbaka till hotellet igen. När jag hade ätit upp mackan så hade jag inget att göra så jag gick ut och leta Pokemons och köpte en frappe på Expresso House. Jag tror jag gick runt i minst 2 timmer eller mer sen gick jag tillbaka till hotellet för att jag skulle träffa mina föräldrar där så jag kunde följa med till den andra matchen. Men om jag ska säga hur det gick på matcherna så gick det inte så bra för de förlorade tyvärr båda. Efter matchen så var kl typ 7 och då stack vi och några andra och åt lite mat och efter det så gick vi till hotellet och bara pratade tills kl blev typ 1 sen gick vi alla och la oss och sov.

Men ja jag gjorde inte så mycket den dagen men hör har ni iaf lite kort på vad jag gjorde (: men godnatt alla nu <3

Likes

Comments

Bilresan till Sundsvall som tog 2 timmar typ gick bra, jag kollade bara på serie och lyssna på lite musik. Vi åkte typ halv 1 och vi kom fram cirka halv 3 då. Det första vi gjorde när vi kom till Sundsvall var att checka in på hotellet, och hotellet vi bor på är Best western så ni vet <3 När vi hade checkat in och de då sprang vi och hämta lite pizza som vi kunde äta på hotellet. Efter det så åkte vi till skolan där min brorsa och hans lag skulle sova och packa upp och fixa saker där, Efter det så blev det en match mot nått lag som kommer från Sundsvall tror jag, tyvärr så vann de inte. När matchen hade spelats så skjutsa vi tbx de till skolan sen åkte vi andra till hotellet och bara tog det lugnt rösten av kvällen. Vi gjorde typ inget roligt idag men här var det vi gjorde iaf! Men Godnatt så syns vi imorgon! <3

Likes

Comments

Förlåt alla att jag inte publicerar så mycket men jag vet bara inte vad jag ska skriva om.. Och den 25 augusti så börjar jag skolan igen och då vet jag inte hur mycket jag kan publicera men jag ska färska att göra mitt bästa (: Och tack så mycket för de bra kommentarerna jag fick på mitt första inlägg där jag berättar om mig själv <3 Jag ville bara bäretta det här så ni vet -.-

Juste just nu är jag påväg till Sundsvall till en cup typ ellr ja den heter Drakcupen iaf. Men jag ska vara där tills Söndag för min brorsa spelar fotboll så ja, men jag kommer försöka skriva om det jag gör där de här dagarna (: Men hejdå hoppas ni får en bra dag <3

Likes

Comments

Vill jag ...

- Hoppa fallskärm
- Åka Utomlands
- Besökt New York, London, Paris, LA, Sidney
- Snorkla
- Åka en karusell som jag tror heter Slingshot (Lägger till en bild så ni förstår vilken)
- Hoppa bungyjump
- Surfa

Vad vill du göra innan du dör? Skicka en länk till ert inlägg (: Skulle varit spännande att läsa (:

Och cred till @gottemix som oxå har gjort ett sånt här inlägg (:

Likes

Comments

Det där är jag👆🏼

Hello (: Jag är en tjej på 12 år, fyller 13. Som ni nog kanske vet så heter jag Sofia Stensmo. Jag bor i en liten by i Jämtland som ligger cirka 50 km bort.
Jag går i Gällö Skola och ska snart börja 7:an efter sommarlovet. Jag längtar mycket men ändå inte, Jag vet inte riktigt vad jag kan bäretta mer om min skola och de, så vi fortsätter (:
Om vi fortsätter med hur jag är, så tycker jag själv att jag är en ganska envis men ändå snäll, vill alltid vara hjälpsam och alltid försöka få folk må bra (:
Jag gillar att dansa men jag går inte i dans så jag är inte bra på det, om jag får säga det. På fritiden är jag för det mesta själv och lyssnar bl.a på musik eller kollar på serie men ibland så är jag med kompisar och hittar på ngt kul.

Juste! Här kommer ni kunna läsa om bl.a om min vardag, ja men ni kommer kunna läsa lite om allt möjligt och jag kommer oxå lägga ut dagens eller veckans bild (:

Jag vet faktiskt inte mer vad jag ska skriva om nu, men hoppas ni kommer gilla det ni läser. Så hejdå, ha en bra dag! (: <3

Likes

Comments