Söndagsmys och renoveringsuppdatering

Godmorgon på er! Eller ja, det är väl inte riktigt morgon men jag känner mig fortfarade seg och nyvaken. Har precis slängt i mig morgonens frukost som bestod av bananplättar (recept hittas här) och ska strax dra på mig arbetskläderna och påbörja dagens jobb i sovrummet. Håller på att spackla väggarna så nu är målet verkligen nära. Golvet är på plats så ska se till att få grundfärgen på plats imorgon och sedan börjar det absolut roligaste - måla!

Vi har alltså bestämt oss för att måla sovrummet och inte tapetsera, det kommer vi göra i min walk in och troligtvis i hall och kontor. Men jag älskar ju kalkfärger så det får det bli tänkte vi!


Ni hittar byxorna här / Överdelen här

Med tanke på rubriken, hur fint är inte det här setet? Älskar att bära såna här set, så sköna samtidigt som outfiten ser genomtänkt och snygg ut. Finns att hitta i även i brun och svart ifall någon är intresserad av att inhandla ett eget.


Nu - dags att sätta igång att jobba. Önskar er en härlig söndag!

Xx Sofia

Likes

Comments

Denise Taylor,
Vilka härliga bilder på er två 😃 Lycka till med sovrummet!
taylorsroom.blo.gg
mathildahogbergs
mathildahogbergs,

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode