Ett knippe krasse och ett färdigt kök

Plötsligt står man där, med en kopp nybryggt kaffe och spanar ut över månader av slit och planering för att konstatera att vi nästan är i mål. Nästan för att någon list fortfarande saknas och för att prydnadsfönstret mellan matsal och kök fortfarande behöver lite, lite kärlek. Men annars så. Som jag har väntat på den dagen. I helgen firades det med hemlagad pizza som vi slängde in i vedspisen i köket. Charmen med en vedeldad ugn går nog inte att beskriva. När jag satt på golvet och skruvade fast beslagen med ljudet av vedspisen i bakgrunden blev känslan av tacksamhet och lycka om möjligt ännu större.

Kanske minns ni mitt inlägg gällande drömköket och vad för stil vi hade i tanke? Vi lyckades verkligen med känslan vi ville åt när vi planerade. Ett kök som känns både luftigt, hemtrevligt, mysigt och praktiskt. Med en mix av både gammalt och nytt. När beslagen och det sista är på plats ska jag fota köket i sin helhet med inköpsställen och färgkoder. Något som verkar intressera många har jag förstått!


Någon var snabb med att välja ut sin plats i köket medan vi gjorde i ordningen det...Själv hade jag som ett litet delmål att pryda kökshyllor och köksbänkar med stora buketter. Olyckligtvis har frosten hunnit ta de flesta blommorna, men luktärt och Indiankrasse kämpar fortfarande på i trädgården och fungerar givetvis bra att ha i vas!


Nu hör jag att någon vaknar inne i sovrummet. Man är ju verkligen bortskämd med en tjej som låter oss sova på nätterna och som väcker oss en till två gånger för mat. Vi hoppas att det håller i sig ❤️


Likes

Comments

Related posts

    Instagram @sofiasmode

    Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode