YESTERDAY´S LOOK

Här har ni looken jag bar igår! Kostymbyxorna är köpta second hand men har sytt om dem litegrann. Har en kavaj som hör till dem men med tanke på att det var jobb som gällde valde jag att bära en slapp t-skjorta till för bekvämlighetens skull! Gillar kombinationen av kostymbyxa och nikeskor, känns sådär härligt trendigt och BEKVÄMT för den delen! För en liten extra feminin touch på det hela fick min svarta spetsbh kika fram lite i den djupa v-ringningen. Gillar ni looken?

Nu är det lite tv-serier som gäller, sedan sängen. Är helt slut efter dagens jobb. Ha en skön söndag ♥

Likes

Comments

SNEAK PEEK

  
  Trevlig söndag på er! Vad har ni för planer för idag då? Själv är det lite jobb som gäller för min del, men tycker bara det är kul :) Så att det inte ska eka totalt tomt här på bloggen tidsinställde jag detta inlägg till er i morse. En smygtitt på gårdagens outfit! Hela ska ni få när jag kommer hem, så vi hörs senare ♥

Likes

Comments

I LOVE MY JOB

From today's workGodkväll på er! Vilken dag alltså. För någon vecka sedan fick jag en förfrågan om att fixa hår och make på en brud + tre brudtärnor och tänkte bara nej, absolut inte. Någon sån uppgift vill jag verkligen inte ta på mig! Ha makten över någons utseendet på en dag som är så pass viktigt och som definitivt memoreras i både bild och minne typ för all framtid?! Men, ibland måste man överkomma sina rädslor, så trots att min hjärna skrek nej sade min mun glatt ja. Idag har jag därför tillbringat dagen i Sibbo och fixat fyra härliga brudar till fest. Bildbomb väntas, så håll utkik imorron!

Likes

Comments