Välkommen till min nya blogg.

Året var 2018, den 19/6. Jag kom hem från mitt jobb som Sjuksköterska inom kommunen och nästa dag när jag vaknade tog jag mig inte ur sängen . Ett tufft första inlägg , men ett måste för att förstå min resa. Jag försökte , men benen bar mig inte , hjärnan hade slutat fungera , matsmältningssystemet och immunförsvaret hade lagt ner. Ångesten grep tag immig och varje dag kändes som ett helvete. Jag räknade sekunderna , andades , försökte att överleva. Alla verktyg jag lärt mig genom livet var som bortblåsta . Jag stod på ruta ett och jag visste inte hur jag skulle ta mig vidare. Kroppen slets itu, ångesten var så stark. Jag var utmattad , jag ville sova men ögonen kunde inte . Min kropp slutade fungera. Det tog tre veckor innan jag ens kunde gå, det tog ännu längre tid innan jag kunde vistas bland människor . Hur kunde jag låta detta gå så långt , vart hade jag missat signalerna . Mitt liv hade gått på högvarv i många års tid och den 19/6 2018 bestämde sig min kropp för att sluta fungera , enbart för att jag inte lyssnat på alla uppenbara signaler (som nu i efterhand Verkligen var uppenbara .
Ett kor första inlägg för att ni ska få en bild på var minerad startade och hur jag sedan dess dag för dag arbetar med att bygga upp mig själv tillbaka . Hoppas ni vill följa min resa , den har varit och är spännande på många sätt och vis. En kris kommer av en anledning , den visar oss att sättet vi lever på inte fungerar , det är nu jag letar sätt som ska fungera . Häng med vettja #lifestyle #utmattning #utmaningar #positivitet #vägen #inspireras

Att vägar inte är spikraka mot det mål vi vill nå , beror enbart på att det finns upplevelser runt krökarna som är meningen att vi ska uppleva för att ta oss vidare i livet, för att vi ska våga göra det förändringar som krävs .

Another Mountain To Climb.......

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229