Header

har haft tre dagar med jobb, blåste däremot för mycket idag så trestolen stängde redan imorse! slutade vid två och har vart på bakfickan och spelat pingis sen dess! ledig tre dagar nu så hoppas på en riktigt grym helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

befinner mig just nu i kära färnbo, tog en spontanfärd hem och överraskade. dom blev allt rätt chockade när jag klampade in! imorgon ska jag träffa min kära johanna och shoppa, som jag längtat efter affärer. sen kör vi på hockey med stötengänget innan vi beger oss tillbaka till vårt kära fjäll igen.

Likes

Comments

vi körde tjejkväll med drinkar, nostalgilåtar och dans igår medan killarna körde tvspel och öl! vilken kväll, hade sjukt roligt!

Likes

Comments

jobbat på branten, smakat krabulonger(?!) för första gången i mitt liv och håller nu på att packa ner lite saker som jag ska skicka hem. kusinjocke, tremänningerik och samuel är här i helgen och hälsar på. ska åka snowboard hela dagen imorn, sjukt taggad!

Likes

Comments

tog tag i mitt lata liv igår och sprang 8 km med jonatan, det känns idag kan jag lova! inte tränat sen i november och aldrig någonsin sprungit så långt, förstår inte hur jag orkade! men är sjukt nöjd.
avslutade sen en bra dag med att kolla tv och se film med niklas och jp. 

Likes

Comments

hade en grymt mysig dag med anna och niklas igår, både skattjakt, häng i solen på trestol topp, gitarr i vår isbar och afterski. idag har jag däremot spenderat min dag i hundfjället med anna. prickat av ännu en punkt på min att göra lista, nämligen åka ner för väggen. nu är det gjort men dröjer nog ett tag innan jag tänker åka den igen.

Likes

Comments

en sjukt bra dag igår med pirateopen här i stöten, grymma tricks och sen afterski och en skön kväll. jobbar idag, först haren och nu har jag fått traska in i trestolen som är lagad igen! bad efter jobbet och sen ska jag hem och sova. ledig tisdag, onsdag!

Likes

Comments

jobbar i trestolen, fint väder så vill hellre stå ute! jobb till klockan sex och sen blir det nog svenskabjörnstammen på harrys ikväll! får se, får se!

Likes

Comments

har haft två riktigt sköna lediga dagar, hängt med linn och jp idag i sälen och på mcdonalds och nu har jag precis kommit hem. har bokat stuga åt några vänner som kommer upp i påsk och haft det skönt i solen. brabrabra.

Likes

Comments